Ads Top

Η δήλωση της χρονιάς από Νιόπλια μετά το ΟΦΗ-Απόλλων Σμύνρης!


Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον ΟΦΗ να κατακτά την έκτη θέση μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα και αμέσως μετά τη λήξη του ματς στάθηκε στην τιμωρία του ΠΑΣ που βοήθησε τη δική του ομάδα να μπει στα play offs, χαρακτηρίζοντας άδικο αυτό που υπέστησαν οι Ηπειρώτες.

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και σε συνδυασμό με το 0-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόλο, αλλά και την ήττα (2-1) του Αστέρα από την ΑΕΚ, κατέλαβε την έκτη θέση και μπήκε στα play offs της Super League Interwetten. 



Βέβαια, για να το πετύχει αυτό η ομάδα του Ηρακλείου, χρειάστηκε η αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από εισήγηση της ΕΕΑ (το αν επιστραφούν οι βαθμοί θα κριθεί την Τρίτη (8/3). 

Ο προπονητής του ΟΦΗ έδειξε μεγαλείο μετά το τέλος του αγώνα εναντίον του Απόλλωνα, υποστηρίζοντας πως ήταν άδικο για τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΣ αυτό που συνέβη.

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε:



«Είμαι χαρούμενος για τη χρονιά που κάναμε. Παίξαμε πολύ καλά για μεγάλο διάστημα. Αν δεν είχαμε τα προβλήματα θα είχαμε και περισσότερους βαθμούς. Το πρώτο δίμηνο καλά, καλά δεν συμπληρώναμε. Οι 37 βαθμοί είναι πάρα πολλοί. Αν γυρίσουμε πίσω στη χρονιά που βγήκαμε Ευρώπη, το είχαμε καταφέρει στους 34 βαθμούς. Τώρα με 37 δεν θα μπαίναμε στην εξάδα αν δεν υπήρχε η τιμωρία των Ιωαννίνων. Είναι στενάχωρο για τα παιδιά και τον προπονητή των Ιωαννίνων. Είναι άδικο στους αγωνιστικούς χώρους να παίρνεις αυτούς τους βαθμούς. Και λέω άδικο γιατί ήρθε ένα παιδί από τη Γερμανία σε μια δύσκολη χρονιά για τα Γιάννινα. Με δυο συνεχόμενες καλές χρονιές. Ξέρουμε ότι ομάδες της επαρχίας δύσκολα επαναλαμβάνουν και τρίτη καλή χρονιά. Αυτός το πήγε ακόμα καλύτερα. Είναι άξια συγχαρητηρίων τα παιδιά του ΠΑΣ. Δεν ξέρω τι θα γίνει δικαστικά, αλλά στο γήπεδο ήταν αξιόλογη ομάδα. Εμείς είμαστε χαρούμενοι όχι γιατί μπήκαμε στην εξάδα, αλλά για την ποιότητα που παρουσιάσαμε. Γι' αυτό που δείξαμε στον κόσμο. Θα γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.