Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Μάνος Δασκαλάκης: Ξέσπασε ο πατέρας των παιδιών - «Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες»


Ξέσπασε ο πατέρας των τριων νεκρών κοριτσιών για όσα ακούγονται - Όλα όσα αναφέρει για την υπόθεση
Ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, απαντά σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την υπόθεση που παρακολουθεί με αγωνία το πανελλήνιο.



Με νέα δήλωσή του ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης απαντά σε όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την υπόθεση, ισχυριζόμενος πώς «είναι ανακρίβειες»

Σε δηλώσεις του στον Alpha το πρωί της Πέμπτης (24/3) και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκθέσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρθηκε στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που παρουσιάζουν «μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα», όπως ισχυρίζεται..

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα.. Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι βλέπει μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζει. Ο ίδιος νιώθει ότι όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι διαστρεβλωμένα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλια και να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους.

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Δείτε τις δηλώσεις του:




Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα και περιμένει τα αποτελέσματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό τρία άτομα φαίνεται πως μπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει «εικόνα» και περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.