Ads Top

Η «μαύρη λίστα» Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!


Ποιοι αποχωρούν το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό - Έρχεται «σκούπα» με τουλάχιστον έξι αποχωρήσεις - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, οι περισσότερες από τις περσινές καλοκαιρινές μεταγραφές δεν του βγήκαν. Ονιεκούρου, Λόπες, Καρμπόβνικ και Κούντε είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που αποκτήθηκαν με προσδοκίες, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τις ικανοποιήσουν.



Οι τέσσερις προαναφερθέντες πιθανότατα θα αποτελέσουν παρελθόν, όμως δεν είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που "φλερτάρουν" με την αποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό αναμένεται να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στους δανεικούς παίκτες, μιας και δεν υπάρχει νόημα στο να δίνονται με δανεισμό... δεξιά και αριστερά, από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τους υπολογίζει αγωνιστικά.

Οι Λεονάρντο Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Γιάννης Μασούρας (Σπάρτα Ρότερνταμ) και Αλέξανδρος Νικολιάς (ΑΕΛ) συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσουν. Πρόκειται για τρεις παίκτες που δεν έχουν πείσει τον Μαρτίνς ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ και παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψουν στην ομάδα, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στο δυναμικό της. Ο Νικολιάς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο), ενώ τα συμβόλαια Μασούρα και Κούτρη ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2023.

Από εκεί και έπειτα, υπάρχουν έξι ακόμα παίκτες, από τους οποίους οι Ερυθρόλευκοι φιλοδοξούν ότι θα βγάλουν κέρδος μέσω πωλήσεων. Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραχωρήθηκε στην Πόρτο ως δανεικός με οψιόν αγοράς ύψους 7.000.000 ευρώ, αν και δεν αποκλείεται οι Πορτογάλοι να μην κάνουν χρήση αυτής, επιδιώκοντας να διαπραγματευτούν με τον Ολυμπιακό σε μηδενική βάση.



Το ίδιο ισχύει για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Λεγανές (1,8 εκατ. η οψιόν αγοράς), αλλά και τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος πάντως δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην Ελβετία με τη φανέλα της Λουκέρνης (μόλις 2 γκολ και 1 ασίστ σε 17 συμμετοχές).

Ο Αχμέντ Χασάν εξελίσσεται σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτης της Κόνιασπορ (8 γκολ και 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές), συνεπώς υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι οι Τούρκοι θα θελήσουν να τον αποκτήσουν με αγορά, ενώ οι καλές εμφανίσεις του Πέπε Ροντρίγκες στη Φαμαλικάο έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του (πρόσφατα γράφτηκε πως τον τσεκάρει η Μπράγκα).



Τέλος, μια... κατηγορία μόνος του είναι ο Μάξι Λοβέρα, για τον οποίο δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς στη συμφωνία με την Ομόνοια. Ο Αργεντινός άσος κόστισε 3.300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον πάρει από τη Ροσάριο Σεντράλ και προφανώς θα ήθελε να πάρει κάποια από τα χρήματα που δαπάνησε πίσω. Παρ' όλα αυτά, ο Λοβέρα μετρά μόλις 4 εμφανίσεις, χωρίς γκολ ή ασίστ, στην Κύπρο και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το 2024.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.