Ads Top

Υπόθεση Πάτρα: «Το «σημάδι» που δείχνει παιδοκτονία!»


Αποκάλυψη – σoκ: Πώς συνδέονται οι τρεις θάνατοι της Πάτρας, το εύρημα στο σώμα του 9χρονου κοριτσιού που δένει την υπόθεση - Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ»...
Ένα εύρημα το οποίο συνδέει τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με εκείνους των αδελφών της, Μαλένας και  Ίριδας, εντοπίζεται αρχικά από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργείται στο σώμα του κοριτσιού και προσδίδει διαφορετική τροπή στο θρίλερ της Πάτρας με τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.



Τη στιγμή που η διπλή έρευνα του Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον κλοιό να σφίγγει ασφυκτικά καθώς όλες οι πληροφορίες κατατείνουν στο ότι οι θάνατοι είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας από αόρατο χέρι το οποίο ενδεχομένως «έπνιξε» τα παιδιά, η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το εύρημα το οποίο προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση του κ. Μπουζιάνη είναι το πνευμονικό οίδημα. 



Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων (σ.σ.: εντός της εβδομάδας), μέσω των οποίων αναμένεται να επιβεβαιωθεί το πνευμονικό οίδημα και να διακριβωθεί η ένταση του ευρήματος, οι ιατροδικαστές θα έχουν στα χέρια τους ένα κοινό εύρημα που θα συνδέει και τους τρεις θανάτους, με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται. Σημειώνεται, δε, ότι κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα δεν αναφέρεται προηγηθείσα εξέλιξη πνευμονικού οιδήματος ή κάποιας νόσου ή πάθησης που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο στις 29 Ιανουαρίου 2022, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση της Μαλένας, η οποία κατέληξε, στα καλά καθούμενα, το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έπαιζε στον παιδότοπο του νοσοκομείου και έτρωγε σουβλάκι κοτόπουλο!



Σύμφωνα με ιατροδικαστικές «πηγές» με τις οποίες επικοινώνησε η «Μ», θεωρείται πλέον ξεκάθαρο ότι στο τέλος της ημέρας οι αρμόδιοι επιστήμονες θα καταφέρουν να συνδέσουν τους τρεις θανάτους, διότι, όπως χαρακτηριστικά λένε, όλοι επήλθαν εν μέσω πνευμονικού οιδήματος. Σημειώνεται επίσης ότι από τα πρώτα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων του 9χρονου κοριτσιού δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της ικανό να εξηγήσει τις ανακοπές τις οποίες υπέστη. Την ίδια στιγμή, ιατρικές πηγές με τις οποίες συνομίλησε η εφημερίδα επεσήμαναν με νόημα ότι «στα αίτια πρόκλησης  του πνευμονικού οιδήματος, το οποίο είναι εύρημα μη ειδικό, εκτός από παθολογικά αίτια είναι και η ασφυξία από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Η εφημερίδα των μεγάλων αποκαλύψεων κυκλοφορεί την Κυριακή  20 Μαρτίου με ρεπορτάζ που θα κάνουν «ΜΠΑΜ» και θα προκαλέσουν σεισμό!





του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ, ereportaz.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.