Ads Top

«Έκλεισε» η Υπόθεση της Πάτρας: «Το παιδί μίλησε απ’ τον τάφο του»


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.. Φτάσαμε στο τέλος.. 
Σχεδόν 1,5 μήνα μετά την αρχή ενός θρίλερ που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί το πανελλήνιο φαίνεται ότι βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα από το φινάλε.



Ένα φινάλε που δυστυχώς επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχαν όλοι από την αρχή της υπόθεσης. Ότι δηλαδή πρόκειται για μια φρικτή, τριπλή δολοφονία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στις έρευνες θα ενταχθεί το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του ενός παιδιού της οικογένειας, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει βρεθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας των Αρχών, μένει να εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Σε ένα ξέσπασμά της μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη τα είπε όλα: «Φαίνεται ότι ένα από τα παιδιά μίλησε από τον τάφο». 

Που σημαίνει πιθανότατα ότι οι αρχές από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας βρήκαν στοιχεία που δένουν το σενάριο της δολοφονίας.





Ενδεικτική του κλίματος ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το τέλος του δράματος είναι και η ανάρτηση του Πέτρου Κουσουλού. Ο δημοσιογράφος που μαζί με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο έχουν ασχοληθεί πιο πολύ με την υπόθεση της Πάτρας τα είπε όλα… χωρίς να χρειαστεί να πει τίποτα.

Αρκούσε ένα «Η υπόθεση έχει λήξει» στο Twitter για να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος ότι όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη σύλληψη του ενόχου…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.