Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Φως Στο Τούνελ: Η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου και το σημείωμα που την τάραξε - «Θέλει να χειραγωγήσει»


Πώς σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη όλα όσα της είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου - Το σημείωμα των συνεργατών της που την τάραξε - Όλα όσα έγιναν!

Φως στο τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στην συνομιλία της με την Ρούλα Πισπιρίγκου, την μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η μητέρα είναι ενοχλημένη με τους μάρτυρες και δεν το κρύβει.



«Ο πρώτος μάρτυρας που την ενόχλησε ήταν αυτός που είχε μιλήσει στο Τούνελ και είχε μεταφέρει όσα ο ίδιος ο πατέρας είχε πει. Με ρωτούσε η μητέρα αν ο άνθρωπος έχει καταθέσει για να μάθει ποιος είναι. Σε μια έρευνα που γίνεται δεν γίνεται να τρομοκρατούμε κάποιους ανθρώπους. Δεν παίρνουμε κάποιον για να γίνει σόου ή για πυροτεχνήματα και μετά τίθενται στη διάθεση των αρχών», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Η ψυχολόγος που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή σημείωσε:

Η κυρία Πισπιρίγκου κάνει μια υπέρτατη προσπάθεια να διασώσει την αυτοεκτίμησή της. Προσπαθεί με κάποιο τρόπο να χειραγωγήσει και εσένα και την εκπομπή και τους μάρτυρες».

Λίγο μετά, είδαμε την Αγγελική Νικολούλη να ταράζεται όταν ένας από τους συνεργάτες της τής έδειξε ένα σημείωμα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.