Ads Top

Νικολέτα Μαυρίδη: Η καταγωγή, το Survivor και η σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό


Όλα όσα θέλετε να μάθετε - Τι την συνδέει με τον Σάκη Αρσενίου - Ποια η σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό; Είναι ζευγάρι; Τι πραγματικά ισχύει..
Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Survivor, η οποία ξεχώρισε για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα στα αγωνίσματα, το γυμνασμένο της κορμί και τα πλούσια, μαύρα μαλλιά της. 




Το κοινό την στήριξε και αναζητήσεις για την καταγωγή, το ύψος αλλά και την σχέση της είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. 

Πάμε να δούμε λοιπόν όλα όσα θέλεις να ξέρεις για εκείνη:

  • Η Νικολέτα Μαυρίδη  είναι 26 ετών και έχει καταγωγή από τον Πόντο, αν και γεννήθηκε στην Αθήνα.
  • Η ίδια, είναι χορεύτρια και  ξεκίνησε μπαλέτο σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τους latin και τους ευρωπαϊκούς χορούς. 
  • Το ύψος της αλλά είναι 1,65 μ, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ωστόσο η ίδια δεν το έχει αποκαλύψει δημόσια μέχρι σήμερα.
  • Μέχρι τα  19 της χρόνια έκανε πρωταθλητισμό στον χορό και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως  προπονήτρια χορού και χορογράφος.
  • Παράλληλα, εργάζεται ως δασκάλα pilates και είναι personal trainer, μιας και λατρεύει την γυμναστική.
  • Έχει συμμετάσχει παλαιότερα στο Dancing with the stars, ως ντάμα του Βαγγέλη Κακουριώτη για τους οποίους είχε γραφτεί ότι είχαν πολύ κοντά.
  • Αργότερα, δημοσιεύματα ήθελαν  τη Νικολέτα Μαυρίδη είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον άλλοτε άσο της «Ένωσης», Βινίσιους Ντε Φρέιτας, ωστόσο η ίδια δεν ξεκαθάρισε ποτέ αν είχαν σχέση ή όχι.


Survivor: Αυτή είναι η σχέση που ενώνει τον Σάκη Αρσενίου των Διασήμων με την πρώην Μαχήτρια, Νικολέτα Μαυρίδη

Ο Σάκης Αρσενίου το 2013 συμμετείχε στο χορευτικό σόου Dancing With the Stars. Παρτενέρ του δεν ήταν από την ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφο, Νικολέτα Μαυρίδη. Οι δυο τους είχαν προλάβει να χορέψουν μαζί μόλις τρεις φορές, καθώς αποχώρησαν στο 3ο live του διαγωνισμού. Ωστόσο ήταν εμφανής η χημεία τους και μάλιστα είχαν ποζάρει μαζί και για τον φωτογραφικό φακό. 



Δείτε τον Σάκη Αρσενίου και τη Νικολέτα Μαυρίδη να χορεύουν μαζί στον 4ο κύκλο του Dancing With The Stars που προβλήθηκε το 2013 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 




Survivor - Νικολέτα Μαυρίδη: Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό

Η Νικολέτα Μαυρίδη μίλησε για την εμπειρία του Survivor, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό.

Καλεσμένη στην εκπομπή "ΣουΚου Family" βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (13/6) η Νικολέτα Μαυρίδη η οποία μίλησε για την εμπειρία του Survivor, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό, ξεκαθαρίζοντας πως οι δυο νεαροί είναι μόνο φίλοι.

"Πολύ ωραίο αγόρι ο Παύλος. Με τον Παύλο, επειδή πραγματικά κάναμε πολλές κουβέντες στο παιχνίδι, κοιμόμασταν τρεις μήνες δίπλα – δίπλα, έχουμε συζητήσει πάρα πολλά πράγματα και είναι στιγμές που δεν γνωρίζει, αλλά θέλω να τις δει. Εκείνη τη στιγμή του έδειχνα φωτογραφίες με τις φίλες μου που κάνουμε ταξίδια, ξενύχτια, βόλτες, από τον χορό, από τους συμμαθητές μου. Δεν υπάρχει κανένα φλερτ, είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι", είπε χαρακτηριστικά.


Παύλος Γαλακτερός – Νικολέττα Μαυρίδη: Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι μετά τη βόλτα τους στην Αθήνα

Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη, οι πρώην συμπαίκτες του Survivor, φαίνεται πως είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» οι δυο τους απόλαυσαν βόλτα στη στολισμένη Αθήνα, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν και τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Μάλιστα, ειπώθηκε ότι ο Παύλος Γαλακτερός μοιάζει με τον πρώην σύντροφο της Νικολέτας, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής Α Εθνικής, στην Ιταλία.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.