Ads Top

Ουκρανία: Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτρια του Survivor - «Ζουν εκεί οι γονείς και ο αδερφός μου»


Δεν είναι μόνο η Κάτια Ταραμπάνκο που περνάει στιγμές αγωνίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Δύσκολες ώρες περνάει και πρώην παίκτρια του Survivor - Η συγκλονιστική της ανάρτηση
Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγο η Ξένια Rec μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.



Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor είναι μισή από την Ουκρανία για αυτό και όπως ήταν αναμενόμενο ανησυχεί για τους γονείς και τον αδερφό της, οι οποίοι βρίσκονται στην Ουκρανία.

Η ανάρτηση της Ξένιας για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί.



Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι.

Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί γίνεται κάθε ώρα που περνά ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους» έγραψε χαρακτηριστικά η Ξένια.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.