Ads Top

Γιάννης Βαρδής: Η οικογένεια, τα δύο παιδιά, το όχι στο Survivor και η σχέση με τον Γιώργο Λιανό


Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί είπε όχι στο Survivor - Ποια η σχέση του με τον Γιώργο Λιανό.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του ALPHA 96,5 Θεσσαλονίκης παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννη Βαρδής ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την αγαπημένη του οικογένεια ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον πραγματικό λόγο που δεν τον είδαμε στο Survivor.



Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή

Σύζυγος, πατέρας δυο παιδιών… Τι είναι η οικογένεια σου για σένα;

Θεωρώ ότι, είναι τα πάντα. Είναι αρχή και τέλος. Και το λέω πολύ συχνά, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα προσπαθούσα, αν είχα βρει βέβαια τον κατάλληλο άνθρωπο, να έχω κάνει νωρίτερα παιδιά. Γιατί δεν θέλω να χάσω την επαφή αυτή μεγαλώνοντας, και εγώ και τα παιδιά μου, και να μην υπάρχει χάσμα μεταξύ μας. Θέλω να είμαι κοντά τους, όσο μπορώ να τα ζήσω στο έπακρο.



Γιατί είπες «όχι» στο Survivor;

Δεν είπα όχι στο Survivor, δεν είπα ποτέ όχι. Μερικές φορές, κάνω υπομονή, για να απαντήσω, όταν έρθει, η κατάλληλη στιγμή. Είδα το όνομά μου λοιπόν, σε πολλά site, ότι θα πάω φέτος, ότι συζητάω, ότι έχω κάνει δύο ραντεβού. Λοιπόν, δεν έκανα ποτέ ραντεβού φέτος, και έχω την αίσθηση, ότι επειδή ήθελα να πάω, και αυτό είναι κάτι σημαντικό, γιατί μου το είχε κουβεντιάσει ο Γιώργος (Λιανός), από πέρσι που ξεκίνησε να είναι παρουσιαστής, «Μου λέει, Γιάννη, τα πράγματα είναι δύσκολα, θα είναι όλα κλειστά, αν θέλεις έλα, να περάσεις λίγο ελεύθερο χρόνο, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Να το ζήσεις». Αυτό μου είπε.

Πέρσι το σκεφτόμουνα πάρα πολύ, πέρσι έκανα ραντεβού, αλλά από την ημέρα που έκανα το ραντεβού, ήθελαν να φύγω, σε πέντε μέρες. Και τους εξήγησα, ότι σε πέντε μέρες, δεν προλαβαίνω, να κανονίσω, να φτιάξω κάποια πάγια, για την οικογένειά μου, που θα αφήσω πίσω.

Έτσι λοιπόν τότε, το αφήσαμε. Φέτος δεν έγινε κανένα ραντεβού. Έχω την αίσθηση ότι έπαιξε ρόλο φέτος, που δεν έγινε το ραντεβού, και δεν μου το έχει πει κανένας, είναι μία δική μου σκέψη, η κουμπαριά που έχω με τον Γιώργο Λιανό. Και αν είναι αυτός ο λόγος, για την παραγωγή, έχει καλώς, γιατί νομίζω ότι είναι σωστό.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.