Ads Top

Survivor Spoiler 4/2: Αποχωρεί οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου;


Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει; Τι έχει συμβεί; Τι θα κάνει η παραγωγή;
Μια εβδομάδα χωρίς οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor 5 δεν γίνεται! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του athensmagazine.gr είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε παρασκήνιο με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ας πάρουμε ομως τα πράγματα από την αρχή.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τον Γιωρίδα Πιλίδη να αποχωρεί από τον ομάδα των Διασήμων και το Survivor, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr. Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία όπως ήταν λογικό στο άκουσμα της είδησης λύγισε! Φυσικά και οι παίκτες δεν το έμαθαν την τελευταία στιγμή, δηλαδή όταν πήγε στην παραλία ο Γιωρίκας να τους αποχαιρετήσει αλλά πολύ νωρίτερα! Είχε γίνει γνωστό στους παίκτες, πάνω από 4 μέρες, ότι ο Γιωρίκας θα αποχωρήσει αλλά για να μην "τιναχτεί" στον αέρα η αποχώρηση της εβδομάδας το "τράβηξαν" λίγο παραπάνω.

Τότε η Βρισηίδα λύγισε. Μόλις η παραγωγή ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ο Γιωρίκας αποχωρήσει το μοντέλο ζήτησε να φύγει και εκείνο! Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήταν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που ζήτησε να την δει ειδική ψυχολόγος και επέμενε με δάκρυα στα μάτια να φύγει. Πληροφορίες την θέλουν μάλιστα να μεταφέρθηκε για λίγο και εκτός παραλίας, ώστε να ηρεμήσει.

Η φυγή του Γιωρίκα δεν ήταν ο μόνος λόγος που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. Η Βρισηίδα λύγισε και για λόγους... καθαριότητας! Η πείνα δεν την επηρεάζει αλλά οι συνθήκες διαβίωσης είναι κάτι που την έχου φτάσει στα άκρα της. Η κοπέλα έμεινε εκτός παραλίας για κάποιες ώρες, με την ψυχολόγο και την παραγωγή να καταφέρνουν να την μεταπείσουν! Προς το παρόν τουλάχιστον, αφού φαίνεται πως η ψυχολογία της δεν είναι και στα καλύτερά της.

Προς το παρόν ωστόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου παραμένει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.