Ads Top

Survivor Spoiler 28/2: Η ατάκα Σοϊλέδη που εξόργισε τον Γιώργο Ταλάντσεβ (vid)


Παραλίγο να πιαστούν στα «χέρια» οι δύο παίκτες - Τι φώναξε ο Άρης Σοϊλέδης και εξόργισε τον Γιώργο Ταλάντσεβ - Λίγοι το άκουσαν στο χθεσινό επεισόδιο



Στο Survivor 5, όπως έχουμε προσέξει, αρκεί... μια σπίθα για να πιάσει «φωτιά» ανάμεσα στους παίκτες, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ένταση, αυτή την φορά λόγω των συνεχόμενων ηττών των Διασήμων στα αγωνίσματα.

Η κόκκινη ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει χάσει σε όλες τις αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν απώλειες στο δυναμικό τους, αλλά και να μην τρώνε. 

Ο συνδυασμός αυτός είναι λογικός να φέρει νεύρα, άρα και να ειπωθούν φράσεις με «θολωμένο» μυαλό, οι οποίες προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση, τόσο στις τάξεις της ίδιας της ομάδας όσο και με τους αντιπάλους της.



Στη δεύτερη περίπτωση, ειδικά, έχουμε παρατηρήσει πολλά περιστατικά ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων, όπου τα «αίματα ανάβουν». Αρκεί μονάχα μια ατάκα σε οποιαδήποτε στιγμή του αγωνίσματος, ώστε οι παίκτες να έρθουν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια.

Survivor spoiler: Η ένταση ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ

Ένα τέτοιο περιστατικό προκάλεσε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει δει έναν άλλο παίκτη, τον Γιώργο Ταλάντσεβ, να έχει εξαιρετικές επιδόσεις τον τελευταίο καιρό, κάτι που τον έχει νευριάσει σε συνδυασμό με τις νίκες των Μαχητών.

Η πιο άσχημη στιγμή ήρθε μετά το τέλος του χθεσινού (27/2) αγωνίσματος ασυλίας, όπου ο Ταλάντσεβ τον νίκησε κι έγραψε το τελικό 10-7 για την μπλε ομάδα, έχοντας καταφέρει να παίξει... με το μυαλό του Σοϊλέδη, που δεν μπορούσε να «χωνέψει» άλλη μια ήττα.



Ο Ταλάντσεβ, που «κάρφωσε» και πριν τους Διάσημους στο ίδιο επεισόδιο, πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον Άρη με τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πει μια ατάκα, που φυσικά δεν παίχτηκε στο επεισόδιο. «Έχουμε και τον Ρώσο εδώ να μας κάνει νούμερο. Το νούμερο...», είπε σχετικά σιγά ο Σοϊλέδης, αλλά ο Γιώργος τον άκουσε.

«Σταμάτα να κλαις, πάλι έχασες ρε, έχεις τελειώσει», του απάντησε, με την προηγούμενη φράση του Άρη να τον έχει εκνευρίσει και τον πανικό να επικρατεί. 

Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, αλλά οι συμπαίκτες του άμεσα παρενέβησαν για να μη συμβούν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.