Ads Top

Survivor Spoiler 26/2: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου;


Μαχητές ή Διάσημοι; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή; Ποιοι κερδίζουν σήμερα;
Καιρός για αγώνισμα όμως! Επιστρέφουμε στη δράση. Τα αγωνίσματα είναι το κλειδί στην όλη ιστορία. Στην τηλεθέαση, στο ενδιαφέρον του κοινού, σε όλα. Το Σάββατο, λοιπόν, έχουμε εκ νέου ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Ποια ομάδα θα το κερδίσει;



Οι Μαχητές έχουν μια πολύ δυνατή πορεία από τη μέρα που αποχώρησε η Πελαγία και μετά. Οι μπλε βελτιώνουν συνεχώς την αγωνιστική τους κατάσταση. Τα στατιστικά τους στο Survivor δείχνουν πως ο Άρης Σοϊλέδης απειλείται. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη για τους κόκκινους.

Όπως πρώτα το Sportime σας είχε αποκαλύψει, έχουμε νέα παίκτρια στην μπλε καλύβα. Μία αθλήτρια του στίβου μπαίνει και αλλάζει τις ισορροπίες. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή. ΕΔΩ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη νέα παίκτρια των Μαχητών.




Survivor spoiler 26/2: Διάσημοι ή Μαχητές;

Ο Γιώργος Λιανός το λέει ξεκάθαρα πως θα πάει στους Μαχητές. Η Σταυρούλα είναι η νέα παίκτρια. Μην έχετε αμφιβολία. Διότι, σε ότι έχει να κάνει με τον στίβο, ξέρουμε τα πάντα. Με το StivosTime ο στίβος απέκτησε το δικό του site.

Στο προκείμενο όμως, ο τελικός στόχος δεν είναι απλός. Μάλιστα στην αρχή έχει το υγρό στοιχείο όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor που ζορίζει τους Μαχητές. Ο στίβος μάχης θέλει και συνεργασία. Κι αυτό ζορίζει τους Μαχητές. Κοινώς όλα μοιάζουν ευνοϊκά για να κερδίσουν οι κόκκινοι το αγώνισμα.



Η φυγή του Σάκη Αρσενίου επίσης θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Έλα που όμως δεν είναι έτσι. Οι πρώτες πληροφορίες μας λένε πως οι Μαχητές είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Το οριστικό Survivor spoiler αργότερα μέσα στην ημέρα. Θα ξέρουμε και τι θα γίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο, θα αποχωρήσει;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.