Ads Top

Survivor Spoiler 13/2: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα; Ποιος είναι φαβορί για πρώτος υποψήφιος;
Αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έχουμε απόψε στο Survivor 5. Τα «μαχαίρια» βγαίνουν σήμερα στους Κόκκινους, όπως είδαμε στο trailer, με την Βρισηίδα και την Ναυσικά να τσακώνονται άσχημα.

Όσον αφορά τον στίβο μάχης θα είναι μεγάλος με πολλά εμπόδια. Όμως τον αγώνα θα τον πάρουν οι Διάσημοι που έχουν κάνει τους Μαχητές "σκόνη" με τις σερί νίκες τους. Ποιος θα είναι όμως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση του Survivor;

Οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού με τις δάδες στα χέρια! Όμως αυτή τη φορά θα ψηφίσουν αγωνιστικά και μόνο, αφού θέλουν επιτέλους να δουν άσπρη ημέρα και να ξεκινήσουν να τρώνε αλλά να δουν και μήνυμα από γονείς και φίλους στην επικοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας που σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από την κάλπη θα βγει ο Σπύρος Μαρτίκας!

Survivor 5 - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη ανάρτησή του όλο νόημα μετά την αποχώρηση (photos)

Την Τετάρτη (9/2) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 5 μετά από την ψηφοφορία του κοινού.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις το απόγευμα του Σαββάτου 12/02 μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς ήταν άκρως αποκαλυπτικός.


Από την άλλη, δεν δίστασε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του μια νίκη του. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά «Αυτό κρατάω. Και άλλα πολλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέεεε»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.