Ads Top

Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και η σχέση με τον Παναγιώτη Τριβυζά


Σταυρουλα Χρυσαειδη: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και η είσοδος στο Survivor

Σταυρουλα Χρυσαειδη: Ποια είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αθλήτρια που ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο στο Survivor στην ομάδα των Μαχητών



Σταυρούλα Χρυσαειδή - Βιογραφικό, Ηλικία, Καταγωγή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι 26 ετών. Γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1996 στο Μιλάνο της Ιταλίας όπως αποκαλύπτει η ίδια στο Facebook. Είναι γυμνάστρια καθώς έχει αποφοιτήσει από την σχολή Τ.Ε.Φ.Α. ΑΘΗΝΩΝ (Εθνική Ακαδημία Φυσικής Αγωγής). Επίσης, είναι και ναυαγοσώστρια έχοντας αποφοιτήσει από τη Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas - Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης.

Όνομα: Σταυρούλα Χρυσαειδή
Καταγωγή: Αθήνα - Γεννήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας
Ηλικία: 26 Ετών
Επάγγελμα: Γυμνάστρια

Κορυφαία της επίδοση στον αθλητισμό καταγραφήκε το 2019 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.



Σταυρούλα Χρυσαειδή - Instagram

To Instagram προφίλ της αθλήτριας Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι @stavroula.chrisaeidi και διαθέτει εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ας δούμε μερικές.





Σταυρούλα Χρυσαείδη - Η σχέση και η πρόταση γάμου από τον Παναγιώτη Τριβυζά

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβριο με τον αγαπημένο της Πάνο Τριβυζά είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη. 

Η πρόταση γάμου στη Μαγιόρκα


Ο Παναγιώτης Τριβυζάς είναι Έλληνας πρωταθλητής στα σπριντ και πυροσβέστης στο επάγγελμα. Ξεκίνησαν να βγαίνουν και δεν άργησε πολύ να έρθει και η πρόταση γάμου. «Είχαμε πάει στη Μαγιόρκα. Θυμάμαι είχε πολύ άγχος. Είχε κρύψει στη βαλίτσα το δαχτυλίδι και πήγα να την αδειάσω και προσπαθούσε να το αποφύγει για να μην το βρω», θυμάται η Σταυρούλα. Η πρόταση έγινε το 2018. Το ζευγάρι συζεί τα τελευταία χρόνια.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.