Ads Top

Τέλος το MasterChef από το STAR;


ΒΟΜΒΑ - Κόβεται το MasterChef;  Τα νούμερα τηλεθέασης και η απόφαση του STAR!
Το Masterchef έχει μπει πλέον στην κανονική του ροή με τις αποχωρήσεις του, οικειοθελείς και μη και με τρεις κριτές… θαύμα!

Όμως όλοι γνωρίζουν πως οι καναλάρχες δεν είναι φιλανθρωπικό… ίδρυμα. Έτσι θα πρέπει όλοι να θεωρούν ως δεδομένο ότι σε περίπτωση που τα νούμερα, για όποιο λόγο, δουν την… κατιούσα, τότε το κατά τα άλλα πολύ φιλόδοξο project θα δει την πόρτα εξόδου από το Star.

Άρα το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Ειδικά τώρα που ξεκίνησε να προβάλλεται σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές, όλα είναι… μέλι γάλα! Ποιος όμως μπορεί να είναι σίγουρος για οτιδήποτε αυτές τις εποχές τις δύσκολες που η μυθοπλασία καραδοκεί;

Όλοι βέβαια ξέρουμε ότι το ριάλιτι μαγειρικής έχει το δικό του κοινό που δεν το εγκαταλείπει εύκολα. Επιπλέον το αρσενικό… κοινό είναι αυτό που κρατά ψηλά τη σημαία του σόου! Γιατί μπορεί να είναι ενδιαφέροντα τόσο ο Σασμός όσο και οι Άγριες Μέλισσες, αλλά υπάρχουν και τα διαφορετικά γούστα!

Μένει λοιπόν να κάνουμε λογαριασμό στο τέλος!

Πρώτη εβδομάδα MasterChef και ήδη -2 παίκτες

Στο προηγούμενο επεισόδιο παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδια του MasterChef. Υπήρξε δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου. Η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε δύσκολα για τους Γιώργο, Βασίλη και Νίκο.

Η αποστολή ήταν να αντιγράψουν ένα πιάτο με ψάρι και πάστα. Είχε διάφορες τεχνικές που μας μοιάζουν δύσκολες με την πρώτη ματιά. Αυτό ένιωσε κι ο Νίκος που πρώτη φορά ερχόταν αντιμέτωπος με ένα τέτοιο πιάτο.

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με τουλάχιστον 7 διαφορετικές παρασκευές. Ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν μία ώρα. Τα συναισθήματα ήταν περίεργα για τον κάθε ένα παίκτη, αλλά το άγχος κοινό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.