Ads Top

Γρηγόρης Αναστασιάδης: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, η Φάρμα και η Αγγελική Ηλιάδη


Γρηγορης Αναστασιαδης - Ηλικια, Βιογραφικο Καταγωγη, Φαρμα, Αγγελικη Ηλιαδη
Γρηγορης Αναστασιαδης - Ηλικια, Βιογραφικο Καταγωγη, Φαρμα, Αγγελικη Ηλιαδη

Γρηγορης Αναστασιαδης Βιογραφικο Ηλικια Καταγωγη Φαρμα Αγγελικη Ηλιαδη: Ποιος είναι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την συμμετοχή του στο παιχνίδι «Η Φάρμα» στον ΑΝΤ1 και την σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη.  

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι 34 ετών και η καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και είναι personal trainer και εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης.

Γρηγόρης Αναστασιάδης Βιογραφικο Ηλικια

Ονομα: Γρηγόρης Αναστασιάδης
Ηλικία: 34 Ετών
Καταγωγή: Θεσσαλονίκη
Επάγγελμα: Personal Trainer, Εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης

Έχει ασχοληθεί επίσης και με το fitness modeling ενώ έχει ποζάρει και για γνωστή εταιρεία εσωρούχων. Του αρέσει να κάνει πράγματα που γεμίζουν ενέργεια, τόσο εκείνον όσο και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Ένα από τα πράγματα που δεν διαπραγματεύεται είναι η αξιοπρέπεια, είτε αυτό αφορά την προσωπική ή την κοινωνική ζωή του.

Γρηγόρης Αναστασιάδης Instagram

Το Instagram Profile του Γρηγόρη Αναστασιάδη είναι gregory_anastasiadis

Γρηγορης Αναστασιαδης Φάρμα

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αποχώρησε από την Φάρμα στο ίδιο επεισόδιο κατά το οποίο ανακοινώθηκε και η αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη.


Στο ίδιο επεισόδιο για τη Φάρμα, δε, αποχώρησε ύστερα από την μονομαχία και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη ήρθε πολύ κοντά.


Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αναστασιάδη για την Αγγελική Ηλιάδη μετά την αποχώρησή του από την «Φάρμα».

Σήμερα Τρίτη (22/2) ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» μέσω skype ο πρώην παίκτης της «Φάρμας», Γρηγόρης Αναστασιάδης. Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στο ριάλιτι, αλλά και τη σχέση που δημιούργησε εντός του παιχνιδιού με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Μάλιστα, ο γυμναστής αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Αναφερόμενος στην Αγγελική Ηλιάδη ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε:

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα. Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.