Ads Top

Επιστρέφει στη δράση ο Κώστας Φορτούνης!


Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη δράση, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της δεύτερης ομάδας με τα Τρίκαλα στον Ρέντη (16/02, 15:00) για τη 19η αγωνιστική της Super League 2 - Επέστρεψε στην αποστολή ο Νίκολιτς.

Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού (έστω με τη δεύτερη ομάδα) μετά από αρκετό καιρό, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στον Ρέντη (16/02, 15:00, LIVE SPORT24), για τη 19η αγωνιστική της Super League 2.

Με βάση τις συζητήσεις του ιατρικού επιτελείου, του Μαρτίνς αλλά και του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για ένα ημίχρονο.

Υπενθυμίζεται πως ο Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού με την Βόλφσμπεργκερ στις 26 Ιουνίου και στις 15 Ιουλίου υποβλήθηκε σε επέμβαση που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Κωστή και Αλγκασίμ Μπα λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Σαπουντζής, αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Νίκολιτς. Αύριο (16/02) θα ξεκαθαριστεί αν θα συμεπριληφθεί στην αποστολή και ο Κανέ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Φορτούνης, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Μαυρουδής, Ντόι, Νίκας, Μαρίνος, Αλμασάρι, Νίκολιτς, Λιάτσος, Βοΐλης, Πινακάς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.