Ads Top

Αλίνα Καμπάεβα: Ποια είναι η ερωμένη του Πούτιν - Η κρυφή σχέση και τα δίδυμα παιδιά τους


Η πολιτικός και πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, φέρεται να είναι η σύντροφος και μητέρα των διδύμων του Πούτιν - Ποια είναι η γυναίκα που ονομάστηκε "Πρώτη ερωμένη της Ρωσίας".

Το όνομα του Βλαντιμίρ Πούτιν σκεπάζεται από ένα πέπλο μυστηρίου, τόσο στις πολιτικές τακτικές του όσο και στην προσωπική του ζωή. 

Ο ρώσος πρόεδρος, που το πρωί της Πέμπτης (24/02) εισέβαλε στην Ουκρανία, φροντίζει να κρατάει κρυφά και τα δύο.



Κι όμως, φήμες πολλών ετών θέλουν την 39χρονη Αλίνα Καμπάεβα να είναι η σύντροφός του και η μητέρα των δίδυμων παιδιών.

Ποια είναι η Αλίνα Καμπάεβα

Η Αλίνα Καμπάεβα (Alina Maratovna Kabaeva) είναι Ρωσίδα πολιτικός, υπεύθυνη μέσων ενημέρωσης και πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής.

Γεννημένη στις 12 Μαΐου 1983 (39 ετών) στο Ουζμπεκιστάν, τότε μέρος της Σοβιετικής Ένωσης, η Καμπάεβα μεγάλωσε σε μια αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της Marat Kabayev ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σε ηλικία τριών ετών, η Καμπάεβα ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της για να ξεκινήσει τη δική της αθλητική καριέρα και έγινε ένα ανερχόμενο αστέρι στη ρυθμική γυμναστική στην εφηβεία της.




Κέρδισε το Χρυσό στους Αγώνες της Αθήνας το 2004 και το Χάλκινο το 2000 στο Σίδνεϊ. Η Καμπάεβα συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες αθλήτριες, με 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 21 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Όταν αποσύρθηκε από τη γυμναστική, η Καμπάεβα ξεκίνησε την καριέρα της στην πολιτική. Ήταν μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου μεταξύ 2007 και 2014, εκπροσωπώντας το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο κοινοβούλιο, ψήφισε έναν αριθμό αμφιλεγόμενων νόμων, συμπεριλαμβανομένου του νόμου για την προπαγάνδα των ομοφυλόφιλων της Ρωσίας που καθιστά αξιόποινο αδίκημα τη διανομή της «προπαγάνδας μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ ανηλίκων.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, η Καμπάεβα δέχτηκε μια θέση ως πρόεδρος του National Media Group, του μεγαλύτερου ρωσικού ομίλου ΜΜΕ.




Η σχέση της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Η Καμπάεβα συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον Πούτιν, το 2008, όταν αναφέρθηκε από μια εφημερίδα της Μόσχας που διευθύνεται από τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και πρώην κατάσκοπο της KGB, Αλεξάντερ Λεμπέντεφ.

Ο Ρώσος πρόεδρος χώρισε με τη σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα το 2013, μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Η Καμπάεβα - που ονομάστηκε «Πρώτη ερωμένη της Ρωσίας» - προσπάθησε να διαψεύσει ότι είναι σύντροφος του Ρώσου προέδρου, αλλά δεν σταμάτησαν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι αρραβωνιασμένοι, παντρεμένοι και μάλιστα έχουν μια μυστική οικογένεια μαζί.

Το 2016, η Καμπάεβα εμφανίστηκε δημόσια φορώντας ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό της, το οποίο φαινόταν να προσπαθεί να κρύψει από τις κάμερες. Φορούσε ξανά το δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας τηλεοπτικής της συνέντευξης, όπου δεν σχολιάστηκε η υποτιθέμενη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, το όνομα του οποίου δεν αναφέρθηκε.

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Καμπάεβα έκανε άλλη μια δημόσια εμφάνιση επιδεικνύοντας τη βέρα της σε ένα τουρνουά γυμναστικής στη Μόσχα. Μήνες αργότερα, η Καμπάεβα επέδειξε για άλλη μια φορά το δαχτυλίδι - βέρα σε μια έξοδο στην Ιταλία.


Η κρυφή οικογένεια και τα δίδυμα

Η πρώην αθλήτρια φέρεται να έχει κρυφή οικογένεια με τον Πούτιν.

Το 2017, άρχισαν οι φήμες ότι η Καμπάεβα ήταν έγκυος όταν παρακολούθησε έναν αγώνα γυμναστικής κοριτσιών στη Μόσχα, φορώντας ένα φαρδύ κόκκινο φόρεμα - το οποίο φαινόταν να κρύβει την κοιλιά.

Στη συνέχεια, μια ρωσική εφημερίδα ανέφερε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε - αλλά η ιστορία διαψεύστηκε και η εφημερίδα έκλεισε από τις αρχές του Κρεμλίνου.

Οι ιστορίες ότι το ζευγάρι είχε πολλά παιδιά συνεχίστηκαν ειδικά μετά την κοινή φωτογραφία τους, αναγκάζοντας την Καμπάεβα να αρνηθεί ότι έχει γεννήσει ποτέ.

Όμως, ο Ρώσος πρόεδρος ήταν πάντα μυστικοπαθής για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Πηγή από τη Μόσχα είπε στη Sun: "Ο Πούτιν είναι ένας έντονα ιδιωτικός άντρας - κρύβει τις δύο ενήλικες κόρες του κάτω από πλαστές ταυτότητες για χρόνια. Ακόμα και τώρα, αν και μιλάει για αυτές περιστασιακά, δεν τις κατονομάζει ποτέ. Αν η Αλίνα γεννούσε τα παιδιά του, η απόκρυψή τους θα ήταν σίγουρη. Έχει εμμονή με την ασφάλεια της οικογένειάς του".


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.