Ads Top

Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερή»


Χαμογελάει ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το γενναίο κορίτσι στέκεται ξανά στα πόδια της - Δείτε τι αποκάλυψε η ίδια στο Instagram - Πότε θα βγάλει την μάσκα
Η κατάσταση της Ιωάννας μπορεί να μην τελειοποιηθεί, ωστόσο η νεαρή κοπέλα είναι πολύ δραστήρια και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Φροντίζει τόσο την εξωτερική της εικόνα, όσο και τον εσωτερικό της κόσμο, ώστε να είναι σε μια ισορροπία.



Μετά το τελευταίο ταξίδι της στο εξωτερικό για άλλο ένα χειρουργείο επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram, καθώς οι ακόλουθοι της έχουν πολλές απορίες.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις του κοινού λοιπόν, ερωτήθηκε για τα προσωπικά της και η Ιωάννα μας έδωσε μια αινιγματική απάντηση. Δηλώνοντας η ίδια, πως την περίοδο αυτή είναι πολύ καλά και ταυτόχρονα τυχερή, όλα δείχνουν πως ο έρωτας μπορεί σιγά - σιγά να έχει μπει στη ζωή της. Και γιατί να μην της συμβαίνει άλλωστε, τώρα πια που έχει πατήσει στα πόδια της, εργάζεται και η καθημερινή επίσκεψη στα νοσοκομεία αρχίζει να ελαττώνεται.

Ένας σύντροφος στήριγμα είναι αυτό, που έλειπε από τη ζωή της και εμείς χαιρόμαστε πολύ για αυτήν!



Το story της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερή, ευχαριστώ!», απάντησε σε σχετική ερώτηση follower της, καθιστώντας σαφές πως δεν είναι πλέον μόνη της…





Πότε θα βγάλει την μάσκα η Ιωάννα;

Η Ιωάννα πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε και το 10ο χειρουργείο και ανέφερε σε ένα instastory: «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ‘δύσκολο’ για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα»

Αναφορικά με το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε: «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.