Ads Top

Προσοχή: Αυτά είναι τα ζώδια που θα δεινοπαθήσουν στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου


Για ποια ζώδια θα ξεκινήσει άσχημα ο Μάρτιος - Προσοχή - Δείτε τι λέει το ζώδιο σας για τις πρώτες μέρες του Μαρτίου

Ο Μάρτης ξεκινά με Νέα Σελήνη στους Ιχθύες! Πολύ ρομαντικό το γεγονός, οι καλλιτέχνες έχουν έμπνευση τις μέρες αυτές, η δημιουργικότητα στα κόκκινα! Είναι από τις πολύ τυχερές ημέρες μιας που ο Δίας από τους Ιχθύες έχει τα κέφια του και παρέα με τον Ήλιο που είναι επίσης στους Ιχθύες, κάνουν θαύματα! Συγχρονίζονται μεταξύ τους αρμονικά, ενώνουν τις δυνάμεις τους, εκπληρώνουν τα όνειρα και τις επιθυμίες του κόσμου! Ενθουσιασμός, αισιοδοξία, ίσως και λίγη τύχη στα ξαφνικά, αποζητούν μια νέα περιπέτεια, μια αλλαγή, την ανανέωση στα σίγουρα! Η άνοιξη βιάζεται να μας πει hello!



Η αλήθεια είναι πως εδώ και μήνες, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, έχουν δώσει τρελή μάχη, για τον αληθινό τον έρωτα, για τη γνήσια αγάπη, για εκείνες τις ψυχές που το σύμπαν τις θέλει μαζί! Και αν όχι μαζί, ας το δοκιμάσουν, τουλάχιστον να υπάρχει η άποψη τύπου «Το προσπαθήσαμε!» Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, από αρχές Νοεμβρίου 2021, έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αποδείξει την αξία της, το πόσο πολύ πιστεύει στις ανθρώπινες τις σχέσεις, στο πόσο απαραίτητα είναι ο έρωτας, η αγάπη, η συντροφικότητα μέσα στη ζωή μας.



Πολλά τα ταξίδια στο παρελθόν, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που ακόμα ελπίζει, για εκείνον τον έρωτα. Που επιμένει διακριτικά. Που προσμένει κάπου εκεί στα σκοτεινά. Που είναι πάντα δίπλα σου, είτε οι μέρες είναι καλές, είτε όχι.. Εκείνη η ύπαρξη σου φωνάζει Σ’αγαπώ! Εσύ κάνεις πως δεν ακούς. Γιατί επιστρέφεις τότε;

Τρεις ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από τότε, φτάσαμε στο τέλος. The end! Το τελευταίο ταξίδι στο παρελθόν. Η τελευταία μάχη για τον έρωτα! Για την αποκάλυψη της αλήθειας. Δυνατό το σύμπαν, από την πρώτη κιόλας ημέρα του Μάρτη. Ο Πλούτωνας δεν αστειεύεται. Τα έχει πάρει κρανίο!

Και αφού λυθεί το ανεξήγητο μυστήριο της υπόθεσης.. η Αφροδίτη και ο Άρης ταξιδεύουν στον Υδροχόο! Ο έρωτας γίνεται ανάλαφρος, παιχνιδιάρης, ζαβολιάρης και μεγάλος πονοκέφαλος για τους Υδροχόους! 




Κριός
Είναι τέτοιο το σύμπαν, που τις μέρες αυτές, θα έχετε μια πολύ περίεργη διάθεση, είτε βρίσκεστε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Ανήσυχοι πολύ, ίσως και να οφείλεται σε μια παρουσία, που σας αναστατώνει κάθε φορά το ίδιο! Κάτι συμβαίνει γύρω σας, το διαπιστώνετε τις μέρες αυτές και ή που θα ενδώσετε, ή που θα κολαστείτε! Ευτυχώς που η επιρροή της Νέας Σελήνης από τους Ιχθύες, σας καλμάρει, σας ηρεμεί, σας συμμαζεύει! Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σας αποκαλύπτουν τον έρωτα της ζωής σας! Μεγάλη η έκπληξη! Κάποιοι ίσως και να λάβετε ένα μπόνους. Βάλτε το στην άκρη!

Ταύρος
Μια που αποφασίσατε να κοινωνικοποιηθείτε, μια που το σύμπαν σας κάνει τη χάρη, δηλαδή να εμφανιστούν στη ζωή σας, φίλοι και γνωστοί στα ξαφνικά και οι προτάσεις για έξω, αρκετές! Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες, βοηθά πολύ σε αυτό. Αλλάζετε τις συνήθειές σας, αποκτάτε νέες δραστηριότητες, επιδιώκετε την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Ο Δίας ακούει προσεχτικά το τι εύχεστε και αν αξίζει τον κόπο, θα σας το δώσει! Έρωτας, καριέρα και λεφτά σε πρώτο πλάνο! Προσπαθήστε να μην εκδηλώνετε στο φουλ τα συναισθήματά σας. Κάποιοι τα βρίσκουν too much!

Δίδυμος
Να φορέσετε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι! Μέρες που κάτι χαλάει και κάτι φτιάχνει. Ερωτικά καβγαδάκια, επαγγελματικές επιτυχίες! Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες παρέα με τα μαγικά χεράκια του Δία, εκπληρώνουν ένα όνειρο που έχετε! Είναι κυρίως επαγγελματικό, πολλά αλλάζουν, προς το καλύτερο! Δε προλαβαίνετε να χαρείτε και ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά σας άτομα που τους οφείλετε το κάτι τις! Ίσως να εκπλαγείτε ακόμα και από το σύντροφό σας! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας και να σταθείτε στα πόδια σας μετά από καιρό!

Καρκίνος
Παράξενες οι μέρες αυτές, αντιδράτε με έναν τρόπο πολύ μοναδικό, κανείς δε καταλαβαίνει το τι ακριβώς νιώθετε! Είναι τέτοιο το σύμπαν, που τα θέλετε όλα δικά σας και άμα δε σας κάνουν το χατίρι τότε το ξέσπασμα απρόβλεπτο. Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες, σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο δώρο, μπας και ηρεμήσετε! Ή που θα φύγετε κάπου μακριά, ή που θα ξεφύγετε από ένα βάρος. Σας κυριεύει η ζήλια, ίσως και αδικαιολόγητα, αναρωτηθείτε το γιατί πριν χωρίσετε τα τσανάκια σας. Τα βάζετε με το σύντροφό σας, τα βάζετε με όλο τον κόσμο. Ποιος να φταίει άραγε; Λεφτά έξτρα λαμβάνετε από κάπου!

Λέων 
Ετοιμαστείτε ψυχολογικά για την επανάσταση του αιώνα! Υπερβολική, ίσως ναι, ίσως και όχι! Το ευχάριστο γεγονός των ημερών, είναι η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες! Σας ξεσηκώνει για να εκπληρώσετε μια επιθυμία σας και ας κοστίζει ακριβά! Ενθουσιάζεστε, την αποκτάτε κάποιοι, πέφτει παντόφλα στο σπίτι! Από όπου και αν το πιάσω το αστρολογικό, αδυνατώ να ανακαλύψω κάποια νότα αισιοδοξίας, αφού αρκετοί έχετε φτάσει στο αμήν, είτε αφορά την προσωπική σας τη ζωή, είτε την επαγγελματική! Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, φροντίζουν να εκδηλώσετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας! Ωχ.. 

Παρθένος
Μια φανταστική εβδομάδα ξεκινά για εσάς! Το σύμπαν επιμένει, πως αρκετοί Παρθένοι εκεί έξω, ζείτε τον έρωτά σας στο απόλυτο και το απολαμβάνετε όσο ποτέ! Υπάρχει διάρκεια και αυτό είναι συναρπαστικό! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας ξεσηκώνει να ασχοληθείτε με κάτι το διαφορετικό. Να ρισκάρετε σε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά! Τα σημάδια αμέτρητα, ίσως και να αλλάξετε επαγγελματική πορεία! Ένα ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα, να είστε θετικοί λοιπόν. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στρέφουν την προσοχή σας, στην πάρτη σας. Επενδύετε στον εαυτό σας!

Ζυγός
Υπομονή και τα καλύτερα έρχονται! Το σύμπαν τις μέρες του Μάρτη, σας βοηθά να φτιάξετε οτιδήποτε έχει χαλάσει, να μονιάσετε με τους αγαπημένους σας, να δώσετε λύσεις σε προβλήματα ίσως και ανούσια. Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες, σας στέλνει στο γιατρό! Καιρός να κάνετε τις εξετάσεις σας, να είστε σίγουροι για την υγεία σας, γιατί πώς θα ανοίξετε τα φτερά σας αλλιώς; Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας απογειώνουν συναισθηματικά, ψυχολογικά, νιώθετε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή αυτή. Η άνοιξη μπουκάρει μαγικά μέσα στην καρδιά σας! Έρωτας ή χρήμα; Παιχνίδι!

Σκορπιός
Μυστήριες οι πρώτες μέρες του Μάρτη! Χαοτικά τα συναισθήματά σας, από τη μια αισιοδοξείτε, από την άλλη τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα, δύσκολο να σας διαχειριστούν ακόμα και οι φίλοι σας! Το σύμπαν για ακόμα μια φορά σας βασανίζει με το παρελθόν σας, κυρίως το ερωτικό! Προφανώς κάτι που έμεινε στα ανεκπλήρωτα, σας φωνάζει από μακριά! Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες, όμως, σας ξεσηκώνει για να πάρετε την κατάσταση σχετικά ανάλαφρα. Βόλτες, συναντήσεις, ανεμελιά, ο έρωτας όμως είναι έρωτας! Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, επιμένουν! Κάτι φεύγει, κάτι μένει!

Τοξότης
Και ξαφνικά απογειώνεστε, ο Μάρτης μπαίνει με το δεξί, γεμάτο το πορτοφόλι, το καλάμι είναι ωραίο, τι; Με σκουπόξυλο θα ταξιδέψετε; Μαγισσούλες και εσείς; Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες φταίει για αυτή σας τη συμπεριφορά, οπότε να προσμένετε και τις ανάλογες αντιδράσεις! Φροντίστε τις μέρες αυτές, να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας. Ταπεινοί στους συνεργάτες σας. Συνεργάσιμοι με το σύντροφό σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, αποφύγετε τις ανούσιες σπατάλες. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, σας ανάβουν φωτιές. Βάλτε προτεραιότητες και λάου-λάου. Αλλιώς το χάος!

Αιγόκερως
Όλα τα φώτα του σύμπαντος επάνω σας! Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, εμφανίζουν τον Άσο που κρύβεται στο μανίκι τους και τα παίζουν όλα για όλα, μόνο για πάρτη σας! Εκπληρώνεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας; Το ζείτε στο απόλυτο; Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο από το παρελθόν, που κάθε φορά επιστρέφετε ακόμα και μόνο μέσα από τις σκέψεις σας; Πριν σας βρει η απογοήτευση, η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες, φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, για να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας προσφέρει χαρά μεγάλη! Συγκρατηθείτε, οι επιθυμίες σας, μυρίζουν κίνδυνο!

Υδροχόος
Άντε, σιγά-σιγά, να βγαίνετε από το καβούκι σας, το οποίο θα συμβεί, θέλετε, δε θέλετε! Σε πρώτη φάση θα μπουν λεφτά στις τσέπες σας, θα γεμίσει το τραπεζικός σας ο λογαριασμός, να σου και τα πρώτα χαμόγελα! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, είναι η αιτία που ως δια μαγείας, δε σας οφείλουν πια τίποτα! Αυτό είναι συναρπαστικό, δε λέτε; Ως ανήσυχες ψυχές που είστε, όλο και κάπου θα επιθυμήσετε να επενδύσετε τις χαρές σας. Ερωτικά όμως βασανίζεστε! Κάποιοι θέλετε να ξεφύγετε από μια σχέση, κάποιοι θέλετε να τρέξετε απεγνωσμένα σε μια αγκαλιά! Ο Άρης και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Μύρισε Υδροχοοϊσιος έρωτας..

Ιχθύες
Μυστήριες συναισθηματικά οι πρώτες μέρες του Μάρτη! Βέβαια είστε από τους τυχερούς της παρέας, μιας που ο Δίας είναι στο ζώδιό σας και στις 02/03 γίνεται Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οπότε ας πούμε πως έχετε τύχη βουνό! Μη καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια, αντιθέτως να κάνετε το αντίθετο, γιατί το σύμπαν βλέπει και εκπληρώνει επιθυμίες! Τα ερωτικά σας όμως είναι μπερδεμένα. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, έχουν σκοπό να ξεγυμνώσουν την καρδιά σας. Αγαπάτε αληθινά ή από συνήθεια; Μην επιστρέφετε σε τελειωμένες καταστάσεις. Και μην προκαλείτε επίσης!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.