Ads Top

Ο διαιτητής του Αταλάντα - Ολυμπιακός!


Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με Αταλάντα και Μίντιλαντ αντίστοιχα - Ο Ελβετός Σέρερ σφυρίζει στο Μπέργκαμο και ο Άγγλος Πόουσον στη Δανία!

Έγιναν γνωστοί από την UEFA οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του για το Europa League και το Europa Conference League αντίστοιχα.

Στο Μπέργκαμο για το Αταλάντα - Ολυμπιακός (17/02, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD) διαιτητής είναι ο Σάντρο Σέρερ. Ο 33χρονος Ελβετός είχε σφυρίξει τον προημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (2-0) στις 5 Φεβρουαρίου του 2020. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Γιόνας Έρνι και τέταρτος ο Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι οι επίσης Ελβετοί, Φενταγί Σαν και Μάρκο Φριτς.

Στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ στην Δανία την Πέμπτη (17/02, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) διαιτητής θα είναι ο Άγγλος, Κρεγκ Πόουσον. που ήταν ο άρχων του αγώνα Άγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2 του 2019 με τα τρία πέναλτι υπέρ των Ολλανδών. Ο Πόουσον θα έχει ως βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Λι Μπετς και Ίαν Χάσιν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ρομπερτ Τζόουνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.