Ads Top

Survivor Trailer 9/1: H Μυριέλλα και ο Γιώργος φιλήθηκαν μπροστά σε όλους (vid)


Ο Βαλάντης τα βάζει ξανά με την Μυριέλλα για το ειδύλλιο με το Γιώργο στο Survivor.
H Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους, όπως φαίνεται στο trailer του Survivor.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα που προβλήθηκαν η Μυριέλλα και ο Γιώργος φιλιούνται μπροστά σε όλους και στην κάμερα, μέσα στο νερό μετά το αγώνισμα.

Το γεγονός αυτό εξόργισε ξανά τον Βαλάντη, ο οποίος στο συμβούλιο του νησιού είπε πως «δεν μπορώ τις ερωτοτροπίες» και ανέφερε πως η Μυριέλλα έκατσε πάνω στον συμπαίκτη της, με την ίδια να αντιδρά.

«Έκατσα πάνω του;» φαίνεται να λέει απορημένη και εκνευρισμένη.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το ξέσπασμα του απέναντι στην Μυριέλλα, ο Βαλάντης της ζήτησε συγγνώμη και μάλιστα της είχε προτείνει και κουμπαριά, αλλά όπως φαίνεται άλλαξε ξανά γνώμη.

Να υπενθυμίσουμε πως και ο ίδιος ο Γιώργος Κατσαούνης είχε εξομολογηθεί μπροστά στην κάμερα τα συναισθήματά του για την Μυριέλλα αναφέροντας πως ξεχνάει ακόμα και την πείνα του όταν την βλέπει.

«Τρέφω πιο βαθιά συναισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω. Στα θέλω μου δεν πάω ποτέ κόντρα εγώ. Ξεχνάω την πείνα και τη δίψα όταν πηγαίνω στα συμβούλια και στα αγωνίσματα και τη βλέπω. Αυτό είναι αλήθεια. Τι να πω, ψέματα; Να κοροϊδεύω όλη την Ελλάδα, αμαρτία από τον Θεό. Κάνω ένα κάλεσμα για τη Μυριέλλα γιατί νιώθω υπεύθυνος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ένιωθα υπεύθυνος γιατί για κάποιο λόγο βγήκε προτεινόμενη εξαιτίας μου. Συντρίμμια έγινα. Θέλω να την βλέπω μέσα στο παιχνίδι όσο κι αν κάτσω. Μου δίνει ένα νόημα, έναν λόγο παραπάνω» είπε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.