Ads Top

Survivor Spoiler: Η οριστική απόφαση ΣΚΑΪ για Γιώργο Κατσαούνη


Ένα άλλο πρόσωπο, πιο σκοτεινό κι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που βγάζει στο τηλεπαιχνίδι Survivor το οποίο μεταδίδεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, φαίνεται πως κρύβει στον ιδιωτικό του βίο ο Γιώργος Κατσαούνης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Κατσαούνης, που γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας, έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη και μάλιστα για αρκετά σοβαρά αδικήματα. Πρόκειται για περιστατικά που «ξέχασε» να αναφέρει στους υπεύθυνους της παραγωγής του «Survivor», κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των συνεντεύξεων με τους υποψήφιους προς ένταξη παίκτες στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Κατσαούνης έχει μηνυθεί από 28χρονο κάτοικο σε κοινότητα των Φαρσάλων ο οποίος τον κατηγορεί ότι επιτέθηκε εις βάρος του απειλόντας τον να τον σκοτώσει με όπλο. O 28χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο Κατσαούνης τον χτυπούσε με κλοτσιές σε όλο του το σώμα, ακόμα και στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας τεχνικές που είχε μάθει στα μαχητικά σπορ. Στις 5/6/2022 δικάζεται για τον ξυλοδαρμό του 28χρονου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η δεύτερη δικογραφία που «καίει» τον «αγρότη» του «Survivor» αφορά την καταγγελία μιας 16χρονης εναντίον του για «ασελγείς χειρονομίες». Η 16χρονη κατήγγειλε τον Γιώργο Κατσαούνη ότι σε συνάντηση που είχαν και χωρίς τη θέλησή της, εκείνος προέβη σε ασελγείς χειρονομίες. Για 22/2/2023 προσδιορίστηκε η δίκη του αγρότη μετά την ποινική δίωξη που άσκησε η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας.

Η τρίτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη έχει να κάνει με την παραβίαση του ειδικού νόμου περί φωτοβολίδων. Συγκεκριμένα, ο «αγρότης» του «Survivor» θα απολογηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 8/3/2023 και οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κατοχή κροτίδων για παραβίαση του ειδικού νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι ο ΣΚΑΙ θα απομακρύνει τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το κανάλι σε συννενόηση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί παρακολουθούν την πορεία της υπόθεσης και μόνο αν υπάρχουν άσχημες εξελίξεις για τον αγρότη από την πλευρά της δικαιοσύνης θα του δείξουν τον δρόμο της εξόδου. Για την ώρα συνεχίζει κανονικά στο ριάλιτι επιβίωσης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.