Ads Top

Survivor Spoiler: Ο βασικός κανόνας που παραβιάστηκε - Ποιος παίκτης τιμωρείται


Τι συνέβη; Ποιος παίκτης παραβίασε τον κανόνα, τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!
Oι εντάσεις δεν θα λείψουν ούτε από το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2022. Γεμάτο ανατροπές είναι το φετινό Survivor με τους παίκτες παραβιάζουν αυτή τη φορά έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Μετά την νίκη ασυλίας από την Μυριέλλα Κουρεντή και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Θανάση Βισκαδουράκη, στο δεύτερο συμβούλιο θα δούμε καυγά στην ομάδα των Μαχητών.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποινές στους παίκτες καθώς παραβιάστηκε ένας σοβαρός κανόνας του παιχνιδιού.

«Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές», λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Οι υποψίες των τηλεθεατών έχουν πέσει την κλοπή της Κουρεντή αλλά και στην Ασημίνα που χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια αγωνίσματος.

Survivor spoiler 24/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;

Πέρα από όλα αυτά, όμως, και πριν από την τιμωρία που αναμένεται να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, έχουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο κατά σειρά για αυτή την εβδομάδα. Και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, ειδικά για τους Διάσημους.

Ο λόγος είναι, φυσικά, ότι δε θέλουν να είναι ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η αποχώρηση του Βαλάντη να τους βόλεψε, αλλά δεν επιθυμούν για δεύτερη σερί να έχουν μονάχα εκείνοι παίκτες προς αποχώρηση.

Και φαίνεται, τελικά, ότι καταφέρνουν να πάρουν μια ανάσα, αφού οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι Διάσημοι έχουν προβάδισμα, παίρνοντας τη δική τους ρεβάνς και αναγκάζοντας τους Μαχητές να ψηφίσουν. Αυτό σημαίνει, λογικά, ότι θα έχουμε τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση, ή μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με το τι ποινές θα ανακοινώσει ο Λιανός στο συμβούλιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.