Ads Top

Survivor Spoiler 30/1: Ποιος παίκτης κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία;


Ποιοι χάνουν σήμερα οριστικά - Ποιος κερδίζει όμως την ατομική ασυλία; Δείτε ποιος είναι φαβορί να τα καταφέρει

Γεμάτη μέρα η Κυριακή για το Survivor. Το λέμε και θα το λέμε. Διότι έχε γίνει η πιο πλήρης μέρα πλέον. Από εκεί που ήταν αρκετά αδιάφορη για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Με άλλα λόγια δεν χάνεται το σημερινό επεισόδιο.

Σε ότι έχει να κάνει με την ασυλία το Survivor Spoiler σας δόθηκε. Η εκτίμηση από νωρίς ήταν στη διάθεσή σας, το οριστικό πριν από λίγο. Oι Διάσημοι είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία. Κλειδωμένη πληροφορία. Η ουσία είναι η συνέχεια. Το από εδώ και πέρα. Κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με την ψηφοφορία. Το κλίμα είναι έκρυθμο και στις δύο παραλίες.

Οι εντάσεις ήταν περισσότερο προς την κόκκινη πλευρά.Ο Βαλάντης αποχώρησε όμως και στην επιστροφή του είχαμε τζέρτζελο. Βέβαια, δεν έμεινε και πολύ η ηρεμία στο κόκκινο στρατόπεδο. Η Μυριέλλα είναι και πάλι το κέντρο των προβλημάτων για τους κόκκινους. Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι το έτερο πρόβλημα, στην άλλη πλευρά. Όποια ομάδα κι αν έχανε αυτοί οι δύο θα ήταν το φαβορί για να βγει στον τάκο.

Η ατομική ασυλία

Όπως θα ξέρετε ήδη οι μπλε πάνε στο συμβούλιο του νησιού έχοντας την υποχρέωση να ψηφίσουν. Και ποιον θα βγάλουν προτεινόμενο προς αποχώρηση; Εύκολη είναι η απάντηση από τη στιγμή που δεν παίρνει την ατομική ασυλία ο Γιώργος Κατσαούνης. Μάλλον ήρθε η ώρα κοπέλας να πάρει το κολιέ. Ως τώρα δεν έχει κερδίσει καμία κοπέλα των μπλε. Σπύρος Μαρτίκας και Σάββας Κάλφας ήταν νικητές ως τώρα.

Survivor αποχώρηση 30/1: Ο 1ος υποψήφιος

Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει διαχωρίσει τη θέση του από την υπόλοιπη ομάδα των μπλε. Κοιμάται μόνος του στο λαγούμι του όπως λέει. Πρέπει να πει πέντε φορές καλημέρα για να του απαντήσουν. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Γενικώς είναι εκτός και αποτελεί το απόλυτο φαβορί να είναι υποψήφιος. Μόνο η Θωμαΐς είναι επίφοβη επίσης, αλλά χλωμό. Κατσαούνης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.