Ads Top

Survivor Spoiler 24/1: Ποιοι είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;


Ποιοι κερδίζουν σήμερα, ποιοι θα είναι υποψήφιοι μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη;
Το Survivor 5 επανέρχεται σήμερα (24/1), με το αγώνισμα ασυλίας να φέρνει εξελίξεις και να μας επιφυλάσσει ένα «καυτό» συμβούλιο, από όπου θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Την χθεσινή (23/1) ημέρα έγιναν πράγματα που είδαμε και άλλα... που δεν είδαμε. Είδαμε έναν Άρη Σοϊλέδη να επιχειρεί να προσαρμοστεί, τους Μαχητές να επιβεβαιώνουν την πληροφορία πως επικρατούν στο αγώνισμα ασυλίας και τους Διάσημους να αναγκάζονται να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Βισκαδουράκης να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό που... δεν είδαμε, όμως, και μας φανέρωσε το νέο trailer για το αποψινό επεισόδιο, είναι πως Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα Κουρεντή αλλάζουν ξανά τα δεδομένα, αφού προχωρούν σε επανασύνδεση, προκαλώντας έτσι αντιδράσεις στις δύο ομάδες.

Survivor spoiler: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Πέρα από όλα αυτά, όμως, και πριν από την τιμωρία που αναμένεται να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, έχουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο κατά σειρά για αυτή την εβδομάδα. Και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, ειδικά για τους Διάσημους.

Ο λόγος είναι, φυσικά, ότι δε θέλουν να είναι ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η αποχώρηση του Βαλάντη να τους βόλεψε, αλλά δεν επιθυμούν για δεύτερη σερί να έχουν μονάχα εκείνοι παίκτες προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με την αρχική μας πληροφόρηση, οι Διάσημοι κερδίζουν, οπότε οι Μαχητές καλούνται να ψηφίσουν. Όπως βλέπουμε στο trailer, πάντως, ο Κατσαούνης μπαίνει στο στόχαστρο και δεν πρέπει να αποκλείσουμε να είναι αυτός ο πρώτος υποψήφιος. Με τη Μυριέλλα να έχει την ατομική ασυλία δεν αποκλείουμε από την κάλπη να είναι υποψήφιος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ θα παίξει ρόλο και το πώς θα σκεφτεί η ηθοποιός. Αν σκεφτεί στρατηγικά, μπορεί να δούμε την Αθηνά Ευμορφιάδη στον τάκο, αλλιώς όλα είναι ανοικτά.

Ως προς τους Μαχητές, δε γνωρίζουμε ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία. Αν ο Τσακατσούκας, όμως, την κερδίσει και γλιτώσει, τότε τα «βέλη» πάνε στα κορίτσια, με την Πελαγία, τη Σοφιάνα και την Ασημίνα να κινδυνεύουν. Όλα αυτά, όμως, θα φανούν σε ένα συμβούλιο, όπου αν η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού περί τιμωρίας αφορά τη Μυριέλλα, τότε δεν πρέπει να αποκλείουμε κι άλλα σενάρια. Ακόμη και το να χάσει την ασυλία της και να είναι υποψήφια

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.