Ads Top

Survivor Spoiler 23/1: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Πρώτη εκτίμηση για την πρώτη ασυλία - Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;
Ένας ακόμα γύρος με ασυλίες ξεκινά στο Survivor. Κι αυτή τη φορά αναμένεται να είναι ιδιαίτερο γεμάτος, σε ότι έχει να κάνει την ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα Survivor spoiler αναμένεται να πάρουν φωτιά από εδώ και πέρα, με τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να είναι ραγδαίες.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι εκτός για δεύτερη διαδοχική μέρα από τα αγωνίσματα. Πάρα πολύ καλός ο Άρης Σοϊλέδης, έφερε άλλον αέρα στην κόκκινη ομάδα και αυτό δεν περνάει αδιάφορο. Ωστόσο, η πραγματική ενίσχυση των Διασήμων θα ήταν αν μπορούσαν να αγωνιστούν και οι δύο. Με άλλα λόγια, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και Ολυμπιακού και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πάλης. Απόστολος Ρουβάς, Άρης Σοϊλέδης, Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν μπορούν από μόνοι τους να κερδίσουν τους αντιπάλους άνδρες των μπλε. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μένει πιθανότατα εκτός ξανά.

Survivor spoiler 23/1: Διάσημοι ή Μαχητές;

Με βάση τα όσα εξηγούμε παραπάνω και με γνώμονα την απουσία Πιλίδη, η μπλε ομάδα είναι αυτή που έχει προβάδισμα νίκης. Διότι στις γυναίκες είναι πάντα ισορροπημένη η κατάσταση. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις.

Σημειώστε επίσης πως η Θωμαΐς δεν έδειξε κακή παίκτρια. Τουναντίον. Απλώς δεν είχε καμία εξοικείωση με το στόχο. Αυτή θα έρθει με τον καιρό, ίσως με το επόμενη κιόλας παιχνίδι. Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν και τυχερός σε 1-2 στιγμές. Έφερε πάντως μεγάλη άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης για το Survivor. Αλλά πήρε οριακές νίκες, οριακές ήττες είχε και η Θωμαΐς. Σε πρώτη φάση πάντως οι Μαχητές δείχνουν να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στον πρώτο αγώνα ασυλίας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.