Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 23/1: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία


Οριστικό και επιβεβαιωμένο 100% - Διάσημοι ή Μαχητές; Δείτε ποιοι κερδίζουν σήμερα τελικά..
Φυσικά θα τα έχετε ήδη μάθει, ήδη ακούσει, αλλά το οριστικό Survivor spoiler είναι πάντα επίκαιρο. Το χρειαζόμαστε άλλωστε και πρέπει να το έχουμε. Διότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει. Απόψε όμως, μια τέτοια, ανατροπή δηλαδή δεν αναμένουμε.

Αγώνισμα για την πρώτη ασυλία απόψε και εκεί είναι η αλήθεια πως οι μπλε έχουν το πάνω χέρι. Μόνο μία φορά έχουν χρειαστεί να χάσουν παίκτη ως τώρα. Την Παρασκευή Σταματοπούλου. Τους άλλους τέσσερις παίκτες τους απώλεσαν για άλλους λόγους που δεν έχουν τη σημασία τους αυτή τη στιγμή.

Μπλε και κόκκινη ομάδα ενισχύθηκαν με νέους παίκτες. Σε πρώτη φάση ο Άρης Σοϊλέδης δείχνει να δυναμώνει την κόκκινη ομάδα. Οι δύο νέοι παίκτες των Μαχητών θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να δείξουν την αξία τους. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον από τις πρώτες του παραστάσεις. Θέλουν χρόνο για να δείξουν τι αξίζουν.

Survivor διαρροή 23/1: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Πάμε όμως στην ουσία και στο τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε επικοινωνία με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο και μας επιβεβαίωσε την αρχική μας εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία. Η απουσία του Γιωρίκα Πιλίδη είναι κομβική όπως όλα δείχνουν. Ο Πιλίδης αποχωρεί; Θα σας έχω ρεπορτάζ και γι αυτό. Αλλά προέχει η ασυλία πρώτα. Με άλλα λόγια, η μπλε η ομάδα είναι αυτή που κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως θεατές, θέλοντας να δουν τι θα πράξει η αντίπαλη ομάδα. Ανάσα για τους μπλε, μιας και σε ότι αφορά τα έπαθλα έχουν μείνει λίγο πίσω. Στις ασυλίες πάλι έχουν το πάνω χέρι. Η τηλεθέαση βέβαια στις ήττες των κόκκινων δεν είναι η καλύτερη δυνατή. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.