Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 22/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;


Οριστικό και επιβεβαιωμένο 100% - Δείτε ποιοι κερδίζουν σήμερα!
Η έξτρα μέρα στο Survivor αποδεικνύεται εξαιρετική. Έχουμε να δούμε πραγματάκια. Άκρως ενδιαφέροντα μάλιστα. Προς ώρας υπάρχει ένα 100% επιβεβαιωμένο Survivor Spoiler και αφορά το έπαθλο φαγητού. Γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει. Μπλε ή Κόκκινη;

Είπαμε πως απόψε η τηλεθέαση αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. Κατά τα φαινόμενα δεν θα είναι η μόνη. Από το trailer του Survivor βλέπουμε πως έχουμε και νέους παίκτες μέσα στο παιχνίδι απόψε. Με άλλα λόγια, νας μικρός χαμός με δυο λόγια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Διότι οι Μαχητές θα έχουν δυο νέους παίκτες. Ο ένας ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ Ανδρέας Ματθαιάκης. Η έτερη μαχήτρια είναι κοπέλα. Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κωπηλασία. Θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν είναι η αλήθεια.

Για τους Διάσημους μπαίνει στο παιχνίδι ο Άρης Σοϊλέδης  με το ιδιαίτερο τατουάζ. Αρκετά γνωστός ποδοσφαιριστής. Ο άλλοτε παίκτης των Ολυμπιακού και ΑΕΚ είναι για μια πολύ δυνατή ενίσχυση. Αρκετά δυνατή για την ακρίβεια. Για τον ίδιο έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτός ήταν και ο λόγος που η εκτίμησή μας για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού αρχικά ήταν προς τους κόκκινους.

Survivor διαρροή 22/1: Διάσημοι ή Μαχητές;

Ένας άλλος λόγος είναι και ο Βαλάντης. Η αποχώρηση αυτή έφερε καλό κλίμα και ηρεμία στην κόκκινη καλύβα. Η ψυχολογία είναι με το μέρος των κόκκινων. Είναι ο καιρός να αρχίσουν να παίρνουν νίκες από εδώ και πέρα. Ήδη είχαν ισορροπήσει, τώρα αναμένεται να χτίσουν και σερί. Διότι στις ασυλίες είχαν μείνει λίγο πίσω.

Ενδιαφέρον επεισόδιο το αποψινό είναι η αλήθεια. Το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει σε σχέση με όσα είπαμε το πρωί. Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Μπορεί να έχει και κάτι έξτρα, θα το δούμε. Ο Γιώργος Λιανός σε ότι πει για την κόκκινη νίκη. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι είναι αυτοί που πανηγυρίζουν τη νίκη απόψε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.