Ads Top

Στα «λευκά» το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)


Εντυπωσιακές εικόνες από το Καραϊσκάκη που είναι... ντυμένο στα «λευκά», με τους ερυθρόλευκους να έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Παναιτωλικό!

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει κάνει την εμφάνιση της στην Αττική εδώ και μερικές ώρες και έχει «ντύσει» στα λευκά όλο τον νομό, ενώ όλη η Ελλάδα έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η χιονόπτωση στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι ιδιαίτερα έντονη, ενώ ο χιονιάς έχει φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, με το Καραϊσκάκη να έχει ντυθεί στα «λευκά» και τις εικόνες να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Μάλιστα, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούν για ακόμα περισσότερο χιόνι κατά τη διάρκεια τόσο της Δευτέρας, όσο και της Τρίτης. Ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν λάβει ήδη τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα διεξαγωγής του ματς της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (2-1 το ματς στο Αγρίνιο).

Συγκεκριμένα, το Καραϊσκάκη έχει εφοδιαστεί με χρώμα διαγραμμίσεως «αντιχιονιστικό» για να φαίνονται οι γραμμές του και να διεξαχθεί ο αγωνας της Τετάρτης με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Δείτε το Καραϊσκάκη στα «λευκά»:



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.