Ads Top

Στοίχημα: Έχει το μομέντουμ η Κορτράικ


Πλούσιο σε δράση το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας να βγαίνουν και πάλι στη σέντρα, δράση έχουμε στα Κύπελλα Ελλάδας και Πορτογαλίας αλλά και στο πρωτάθλημα Βελγίου, απ’ όπου έρχεται η σημερινή μας πρόταση. Θα αναλύσουμε παρακάτω την αναμέτρηση Σαρλερουά - Κορτράικ για την 24η αγωνιστική, ενώ εσείς μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά για τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά και για live casino netbet.
 
Έμεινε όρθια την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της κόντρα στη Γάνδη, από την οποία κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει, προηγήθηκαν οι ήττες από Άντβερπ (3-0) και Λέουβεν (0-3), ενώ πανηγύρισε μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.
 
Από την πλευρά της η Κορτράικ θέλει να εκμεταλλευτεί το κακό μομέντουμ της αντιπάλου της αλλά και να δώσει συνέχεια στο θετικό της σερί. Έμεινε στο 1-1 με την Έουπεν εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό ματς (3-2-0) στο πρωτάθλημα. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, έχουν το μομέντουμ και με σοβαρή εμφάνιση μπορούν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.
 
Δείτε τη σημερινή επιλογή στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.