Ads Top

«Ήταν δύο άντρες»: Σοκάρει η Super Κική για την απόπειρα βιασμού της!


Όσα λέει η ίδια για ό,τι βίωσε.
Στον Θέμη Γεωργαντά και το «After Dark» παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Super Κική, που φέτος είχε τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα χάρη στη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του Just the 2 of Us.

Η ίδια ουδέποτε έκρυψε τα «μαύρα» χρόνια της εφηβείας της, την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά και τη φυλακή, όμως τώρα το πήγε ένα βήμα παρακάτω αποκαλύπτονται κάτι εξίσου βαρύ.

Όπως παραδέχτηκε στον Γεωργαντά με αφορμή το κίνημα #metoo, έχει δεχτεί και η ίδια παρενόχληση στα όρια μάλιστα της απόπειρας βιασμού όταν ακόμα ήταν ανήλικη.

«Ήταν πολύ βαρύ το δικό μου περιστατικό, πήγαινε για βιασμό. Τη γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, υπό την επήρεια. Τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε, όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε. Προσπάθησα εξηγήσω πως αν συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16-17 ετών, ήταν ζόρικο», είπε μεταξύ άλλων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.