Ads Top

«Πλησιάζει στο τέλος η καριέρα του Καγκάβα!»


Κοντά στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας βρίσκεται ο Σίντζι Καγκάβα, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Γερμανία και Ιαπωνία!

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι πιθανό να βάλει ο Σίντζι Καγκάβα, σύμφωνα με ιαπωνικό δημοσίευμα που αναπαράγει η «Der Westen».

Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του Ιάπωνα αστέρα παρακολουθούν στενά την πορεία του στον ΠΑΟΚ και θεωρούν ότι σύντομα θα υποχρεωθεί να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Η καριέρα του μέσου Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος οδηγείται από τον ΠΑΟΚ στην έξοδο, πρόκειται να τελειώσει», είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα «tokyo-sports».

«Ο πρώην μέσος της Εθνικής Ιαπωνίας Σίντζι Καγκάβα, που έχει “σκοτωθεί” στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ», επισημαίνεται από το γερμανικό «Der Westen» ότι «πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του».

Ο Καγκάβα, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, έχει παίξει μόνο σε ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν, και στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία θεωρούν ότι ο παίκτης βρίσκεται σε μαύρη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.