Ads Top

Γιατί «μπούκαρε» στην παράσταση του Χ.Ζαραλίκου η Σ.Σταμάτη - Οι σχέσεις της με τον Β.Μαρινάκη (βίντεο)


Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, καθώς η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη έφτασε στο σημείο μέχρι και να την διακόψει, λόγω της φιλίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 


Η τηλεπαρουσιάστρια, όρμησε στη σκηνή με τη συνοδεία μπράβων, όπως κατήγγειλε ο γνωστός stand up κωμικός,  και επέβαλε προσωρινά τη διακοπή της παράστασης αφήνοντας ενεούς τους θεατές.

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε συμπεριλάβει ο γνωστός stand up κωμικός στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».


Η Σάσα Σταμάτη, που είναι από την Μάνδρα, δεν κρύβει τη φιλία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017, μαζί και πάλι με τους απαραίτητους μπράβους.


Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι εάν η Σάσα Σταμάτη πήγε τυχαία στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου ή γνωρίζοντας ότι υπάρχουν σατιρικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη επέλεξε να την παρακολουθήσει και να προκαλέσει επεισόδιο με τη συμμετοχή των συνοδών της, κατά την καταγγελία με τη συμμετοχή μπράβων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.