Ads Top

Μαρτίνς: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, έχω προσύμφωνο με τον πρόεδρο»


Αποκάλυψη από τον Πέδρο Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Θέση για τα σενάρια, τα οποία κυκλοφόρησαν για το μέλλον του πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, επισημαίνοντας, ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο, μάλιστα, το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, που ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα με την Αλ Νασρ.

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό», ανέφερε στο protothema.gr.

«Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.