Ads Top

Νέα αλλαγή: Η Apple αλλάζει τον τρόπο φόρτισης των κινητών!


Παρά το αποτυχημένο της πείραμα με τον AirPower φορτιστή, η Apple δεν τα βάζει κάτω. 
Όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια με το παράδειγμα του MagSafe, η εταιρία συνεχίζει τις προσπάθειές της για να ανακαλύψει και να φέρει το “μέλλον της φόρτισης” στα iPhone, iPad, Apple Watch και στις υπόλοιπες συσκευές της. 

Τώρα ο ρεπόρτερ του Bloobmberg, Mark Gurman, έρχεται να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες πληροφορίες για τα σχέδια της Apple. Συγκεκριμένα, επισημαίνει πως ο αμερικανικός κολοσσός εξακολουθεί να δουλεύει σε έναν φορτιστή για πολλαπλές συσκευές, καθώς και σε τεχνολογία ασύρματης φόρτισης για μικρές και μεγάλες αποστάσεις.

Το προϊόν φόρτισης που ετοιμάζει η Apple:

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το μέσο είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο πως η Apple αναπτύσσει μια συσκευή που έχει τη μορφή επιφάνειας φόρτισης (φανταστείτε ένα μεγάλο mousepad υπολογιστή) και θα είναι ικανή να τροφοδοτήσει με ενέργεια πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα. Πρακτικά είναι κάτι σαν πνευματικός διάδοχος για το αποτυχημένο πείραμα του AirPower και διαφέρει από το υπάρχουν MagSafe Duo, το οποίο είναι κατά κάποιον τρόπο ένας iPhone και Apple Watch φορτιστής που έχουν ενωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του νέου ρεπορτάζ, αυτή η επιφάνεια φόρτισης ακόμη βρίσκεται υπό ανάπτυξη και η Apple σχεδιάζει πράγματι να την κυκλοφορήσει κάποια στιγμή.


Το νέα χαρακτηριστικά που μάλλον θα δούμε στο iPhone:

Όσον αφορά τώρα την πλήρως ασύρματη φόρτιση για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, αυτό είναι μεν κάτι πάνω στο οποίο δουλεύει η εταιρία αλλά μάλλον θα αργήσει λίγο περισσότερο να έρθει ως χαρακτηριστικό στα επόμενης γενιάς iPhone. Γενικά, η Apple βλέπει ένα μέλλον που όλες οι βασικές της συσκευές μπορούν να φορτίσουν η μία την άλλη. Τι σημαίνει αυτό;

Φανταστείτε ένα iPad που μπορεί να φορτίσει ένα iPhone και ένα iPhone που μπορεί να φορτίσει τα AirPods ή το Apple Watch.

Πρακτικά αυτό που περιγράφει το ρεπορτάζ είναι η λεγόμενη ικανότητα αντίστροφης φόρτισης. Θεωρητικά αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να απέχει πολύ, αφού είναι κάτι που έχουμε δει εδώ και χρόνια σε διάφορα Android smartphones και μάλιστα φημολογείται καιρό τώρα πως η Apple θα ενσωματώσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.