Ads Top

Χάρισε 300.000€ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης!


Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε έμπρακτα για ακόμη μία φορά, την διάθεσή του να υποστηρίξει την προσπάθεια όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ με την καταβολή των 500 χιλιάδων ευρώ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ - Όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, τους ενημέρωσε πως δεν έχει καμία απαίτηση από τη σύμβαση δανείου που είχε υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, όταν το τμήμα είχε ανάγκη ρευστότητας. 

Για την ακρίβεια, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δανείσει στην ΚΑΕ 300 χιλιάδες ευρώ, τα οποία ενημέρωσε πως δεν τα απαιτεί πλέον, με αποτέλεσμα να ελαφρύνει κι άλλο την θέση της εταιρίας. 

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, είναι σαφές πως έχει αξιολογήσει θετικά την παρουσία του Θανάση Χατζόπουλου στην ΚΑΕ και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στηρίζει το πλάνο εξυγίανσης του τελευταίου. 

Και αυτή η είδηση, μόνο χαμόγελα μπορεί να επιφέρει μιας και η σύμπραξη των δύο, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ σε ασφαλέστερα μονοπάτια και σε ρόστερ πολύ υψηλότερης δυναμικής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.