Ads Top

Άλλος άνθρωπος η Ασημίνα Ουστάλλι 2 χρόνια μετά το MasterChef!


Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι - Η απώλεια των κιλών, η πλαστική και η περιπέτεια υγείας - Δείτε πως είναι σήμερα!

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι το πρωί της Δευτέρας (6-12) και αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας της, την πλαστική που αναγκάστηκε να κάνει αλλά και τον λόγο που έχασε κιλά.

H Aσημίνα Ουσταλλι είναι το κορίτσι εκείνο που συζητήθηκε όσο κανένα μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής πριν μερικά χρόνια.

Σίγουρα από τις πιο ωραίες παρουσίες μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής ενώ όπως μας απέδειξε ήταν και καλή μαγείρισσα αφού εκτός από την ομορφιά της οι τρεις κριτές εκτίμησαν και τα πιάτα της.

Δυο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο πιο διάσημο παιχνίδι μαγειρικής η Ασημίνα μιλά για όλα!

Αναφερόμενη στην πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να ξάνει πλαστική στη μύτη, είπε:

«Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Έκανα δύο φορές επέμβαση, μία για το διάφραγμα και μία πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω μετά το πρώτο χειρουργείο και έκανα μετά από τρεις μήνες και δεύτερο. Δεν πέτυχε ούτε το διάφραγμα, ούτε η πλαστική». 

Παράλληλα η πρώην παίκτρια μίλησε και για την περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πρόβλημα στους πνεύμονες.


«Το καλοκαίρι είχα πρόβλημα στους πνεύμονες. Πήγα σε παθολόγο και μου βρήκε φύσημα που δεν είχα. Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια και παθαίνω κρίσεις πανικού. Θέλω να κινηθώ νομικά κατά του γιατρού, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του. Δεν έχω αντοχές να δουλέψω και η ψυχολογία μου έχει πέσει».


Όσο για τα κιλά που έχασε; «Έχω χάσει γύρω στα 7 κιλά νομίζω. Έχω αδυνατίσει αρκετά γιατί δούλευα πολύ αλλά ο κύριος λόγος ήταν οι επεμβάσεις που είχε κάνει», είπε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.