Ads Top

Θύμα κλοπής ο Κοκλώνης! (vid)


Ο Νίκος Κοκλώνης έπεσε θύμα διάρρηξης στο καμαρίνι του στο J2US! 
Άγνωστοι εισέβαλαν στο καμαρίνι του και όπως έγινε γνωστό στη Super Κατερίνα έσπασαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άγνωστοι "τρύπωσαν" στο καμαρίνι από την πόρτα που υπάρχει ανάμεσα στο καμαρίνι του Πάνου Μουζουράκη για το The Voice και αυτό του Κοκλώνη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Νίκος Κοκλώνης με την εκπομπή, είπε ότι τον ειδοποίησαν σήμερα το πρωί όταν άνθρωπος από την ασφάλεια του κτιρίου αντίκρισε το χάος που επικρατούσε στο καμαρίνι.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής ακόμα δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει κλαπεί από τον χώρο του, όμως όπως είπε, υπήρχαν πολλά προσωπικά του αντικείμενα αξίας αλλά και μηχανήματα.

Τον Νίκο Κοκλώνη, όπως τόνισε και ο ίδιος, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το γεγονός ότι μπορεί να εκλάπησαν αντικείμενα αξίας και το αφήνει όλο το περιστατικό πίσω του εφόσον δεν κινδύνεψε κανείς.


Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.