Ads Top

Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπάρχει πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες» (vid)


O Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για την επίμαχη φάση στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως δεν υπάρχει πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες, αλλά πρόκειται για τυχαία επαφή στα πόδια των δύο ποδοσφαιριστών.
Πολλά παράπονα για τη φάση του 2-1 του Ολυμπιακού είχαν στην ΑΕΚ, καθώς όπως είχαν τονίσει είχε προηγηθεί πέναλτι στον Βράνιες.

«Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Μασούρας έσπρωξε τον Βράνιες μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και δεν έδωσε το πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί σκόραρε στην αντεπίθεση σε τετ α τετ (1-2)!», είχε αναφέρει η Ενωση στα social media.
                            
Ωστόσο, ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ φαίνεται ότι έχει αντίθετη άποψη για τη συγκεκριμένη φάση, καθώς όπως τόνισε στην ανάλυση που έκανε για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει καμία παράβαση, δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον Πορτογάλο διαιτητή Βερίσιμο και τον VARίστα Τιάγκο Μαρτίνς, για τις αποφάσεις τους.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς η επαφή ήταν τυχαία με το πόδι του επιθετικού να ακουμπάει ενώ έτρεχε το πόδι του αμυντικού πριν σκοντάψει και πέσει μόνος του». Αυτή ήταν και η μοναδική φάση που σχολίασε από το κυριακάτικο ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα ο Κλάτενμπεργκ τόνισε ότι ήταν σωστές αποφάσεις τα πέναλτι που κέρδισαν ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη, ο Ατρόμητος στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία. Σωστή επίσης έκρινε και την αποβολή του Μπαξεβανίδη με κόκκινη κάρτα στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.