Ads Top

Βαθμολογία UEFA: Άνοδος για την Ελλάδα στο UEFA Ranking!


Πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα για την Ελλάδα στο UEFA Ranking μετά τα αποτελέσματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!

UEFA Ranking Ελλάδα: Μπορούσαμε και το απόλυτο, αλλά σημασία δεν έχει αυτό. Ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύτιμη νίκη στο φινάλε με το 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε, ο ΠΑΟΚ τον βαθμό στη Σλοβακία και κάπως έτσι ήρθαν βαθμοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League. Βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση έκανε και ο ΠΑΟΚ, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει εντός έδρας τη αδύναμη Λίνκολν. Θα χρειαστεί, βέβαια, να κάνει το καθήκον της και η Κοπεγχάγη κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Δανία.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουν να έρχονται οι βαθμοί. Ακολουθεί η 6η αγωνιστική σε Euroa League και Conference League και εφόσον οι δύο εκπρόσωποί μας καταφέρουν να συνεχίσουν, μπορεί να υπάρξει σταθερή άνοδος για την Ελλάδα στο Uefa Ranking.

Από εκεί και πέρα, μπάλα παίζουν και οι άλλες χώρες. Η Κύπρος είχε και εκείνη θετικά αποτελέσματα. Η Ανόρθωση νίκησε με 1-0 τη Γάνδη με το τρομερό γκολ του Χριστοδουλόπυολου και η Ομόνοια ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Καραμπάκ. Από τις τσεχικές οι Σλάβια Πράγας και Γιάμπλονετς πήραν ισοπαλίες, ενώ η Σπάρτα Πράγας ηττήθηκε στη Γλασκώβη. Η κροατική Ντιναμί Ζάγκρεμπ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Γκενκ και από τις τουρκικές πλην της Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε και η Γαλατασαράι. Εκείνη νίκησε 4-2 τη Μαρσέιγ και πέρασε.

UEFA Ranking Ελλάδα
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.