Ads Top

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα νοκ άουτ του Conference League!


Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Conference League!

Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε στην Σλοβακία αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα νοκ άουτ του Conference League, μετά το 0-0 στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και σύμφωνα με τα πιθανά σενάρια πρόκρισης, κρατάει την κατάσταση στα χέρια του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει στις 9 Δεκεμβρίου στη Τούμπα κόντρα στην Λίνκολν για την τελευταία αγωνιστική του έκτου ομίλου να εξασφαλίσει την πρόκριση και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Μετά το «καπάρωμα» της πρωτιάς του ομίλου από την Κοπεγχάγη, ο δικέφαλος του βορρά κυνηγάει την κατάκτηση της 2ης  θέσης που θα του δώσει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει σε αγώνες μπαράζ, μια εκ των ομάδων που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων του Europa League.

Εκεί, σε πολλές περιπτώσεις έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση ενώ σε άλλες, η κατάκτηση της 3ης θέσης θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα και παίρνοντας έναν έναν όμιλο ξεχωριστά, βλέπουμε ότι στον 1ο η κατάκτησης της 3ης θέσης είναι μια υπόθεση ανάμεσα στην Σπάρτα Πράγας και της Μπρόντμπι, με τους Τσέχους να έχουν 4 βαθμούς και τους Δανούς 2. Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τα πάντα, καθώς η Σπάρτα θα υποδεχθεί την Μπρόντμπι.

Στον 2ο όμιλο, Ρεάλ Σοσιεδάδ και PSV Αϊντχόφεν είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση, με τους Ολλανδούς να έχουν το πλεονέκτημα με 8 βαθμούς έναντι 6 των Ισπανών. Η τελευταία αγωνιστική θα βρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες, με τους Βάσκους να είναι το φαβορί για να συνεχίσουν στο Conference League.

Στον 3ο όμιλο, η νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας επί της Νάπολι με 2-1 έχει φέρει τις δύο ομάδες ισόβαθμες με 7 πόντους, τη στιγμή που η πρώτη Λέστερ έχει 8 και η ουραγός Λέγκια Βαρσοβίας 6.

Στον 4ο όμιλο, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενερμπαχτσέ, oι Τούρκοι βρίσκονται ένα βήμα πριν από το Conference League καθώς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση με 5 βαθμούς ενώ στους 2 είναι η Αντβέρπ μετά την ισοπαλία στην έδρα της Αΐντραχτ Φρανκφούρτης..

Στον 5ο όμιλο, η Μαρσέιγ έχει τον πρώτο λόγο για την 3η θέση με 4 πόντους έναντι 2 της Λοκομοτίβ Μόσχας, με τις δύο ομάδες να παίζουν «τελικό» την τελευταία αγωνιστική στη Μασσαλία.

Στον 6ο όμιλο, η κατάσταση από την 1η έως την 3η θέση είναι ακόμη ανοιχτή, με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα με 10 βαθμούς, με την Μπράγκα να ακουλουθεί με 9 και την Μίτιλαντ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση με 8.

Στον 7ο όμιλο, είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα καθώς η Σέλτικ είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί στο Conference League καθώς έχει συγκεντρώσει 6 πόντους, με ουραγό την Φέρεντσβάρος που δεν έχει πανηγυρίσει ούτε την ισοπαλία.

Στον 8ο και τελευταίο όμιλο, όλα είναι και εκεί ανοιχτά, καθώς 3η αυτή τη στιγμή είναι η Γκενκ με 5 βαθμούς ενώ στη τελευταία θέση βρίσκεται η Ραπίντ Βιέννης με 3. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Βέλγιο για την 6η αγωνιστική, με την ομάδα της Γκενκ να έχει ελπίδες ακόμη και για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε περίπτωση νίκης καθώς από πάνω της στη βαθμολογία βρίσκεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 7. Σε περίπτωση που οι Κροάτες χάσουν στην έδρα της Γουέστ Χαμ και οι Βέλγοι επικρατήσουν της Ραπίντ, τότε η ομάδα του Γιόσιπ Μίσιτς θα βρεθεί στο Conference League.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής 3οι του Europa League, μια στροφή πριν το φινάλε των ομίλων:

1ος όμιλος: Σπάρτα Πράγας

2ος όμιλος: Ρεάλ Σοσιεδάδ

3ος όμιλος: Νάπολι – Σπαρτάκ Μόσχας

4ος όμιλος: Φενερμπαχτσέ

5ος όμιλος: Μαρσέιγ

6ος όμιλος: Μίτιλαντ

7ος όμιλος: Σέλτικ

8ος όμιλος: Γκενκ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.