Ads Top

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να παίξουμε πάνω από τα στάνταρ μας»


Τον καλύτερό του εαυτό καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Απόλυτα συγκεντρωμένος στην άμυνα θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αναντολού Εφές (17/11, 19:30), σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Δεν συμφωνώ με τον διαχωρισμό εντός έδρας και εκτός έδρας. Απλώς έχει τύχει να παίξουμε με καλές ομάδες που παίξανε καλύτερα από εμάς», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας ούτως ή άλλως. Δεν έχει να κάνει με το ότι παίζουμε έξω με την Εφές, έχει να κάνει ότι παίζουμε με αυτή την ομάδα που έχει πολύ ταλέντο, έχει έντεκα ξένους και καλό προπονητή. Είναι πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε πολύ καλά. Πρέπει να παίξουμε πάνω από τα στάνταρ μας αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την Εφές: «Αν κοιτάξει κανείς τους αριθμούς θα δει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα σε πόντους από τους χειριστές της. Είναι μια ομάδα pick n roll κατά βάση, πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν τους περισσότερους πόντους ανά κατοχή από τους χειριστές τους, κάτι που σημαίνει Λάρκιν, Μίτσιτς, Μπομπουά, Σίμον, όσοι τρέχουν τα pick n’ roll σκοράρουν πιο πολύ και φυσικά παίζουν σημαντικό ρόλο και στις νίκες και στις ήττες. Άρα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά εκεί».

Για την εικόνα του Κουίνσι Έισι: «Είναι αυτή που περίμενα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτά που θέλουμε να μας δώσει, είμαι σίγουρος πως θα μας τα δώσει. Απλά θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί έχει πολλούς μήνες να παίξει παιχνίδι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.