Ads Top

Βάις: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί!»


Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης!

Ρεαλισμός ή προσπάθεια αποπροσανατολισμού του αντιπάλου; Όπως και να' χει, ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, «παραχώρησε» στον ΠΑΟΚ τον τίτλο του φαβορί για τον αγώνα της Πέμπτης για το Conference League. Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν υπολογίζει στον Γιάμπα Κανγκάβα!

 Αναλυτικά, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε:

Για το τι περιμένει από το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Το φαβορί για το ματς είναι ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πάρουμε το τρίποντο που θα μας κρατήσει ζωντανούς για την πρόκριση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Για την εμπειρία του σε άλλα παιχνίδια με ελληνικές ομάδες και γενικότερα στην Ευρώπη: «Πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Είναι ανάγκη να υπηρετήσουν το πλάνο οι παίκτες και έχουμε ευκαιρία μετά την Αρτμέντια που το έκανε πριν 16 χρόνια να περάσουμε σε νοκ άουτ φάση διοργάνωσης. Έχουμε καλή ψυχολογία αλλά γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ο μόνος που θα μας λείψει είναι ο Κανγκάβα. Πρέπει να πάει σε μια κηδεία στην πατρίδα του. Είναι σημαντική απουσία για εμάς αλλά έχουμε παίκτες για να τον αντικαταστήσουμε στο γήπεδο».

Για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση και το γεγονός ότι θα γίνει το ματς χωρίς κόσμο: «Δυστυχώς έχουν παρθεί αυτά τα μέτρα, αλλά προέχει η υγεία. Δεν έχω καταφέρει να κοουτσάρω την ομάδα ακόμα σε γεμάτο γήπεδο από την ημέρα που ανέλαβα. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία όλων όμως και πρέπει να προσαρμοστούμε σε όλες τις συνθήκες».

Για το πώς έχει προετοιμάσει την ομάδα για έναν αγώνα χωρίς κόσμο: «Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι πειθαρχημένοι. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα για εμάς να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, αλλά θα πρέπει και έτσι να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στην τακτική μας».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και το ποια είναι τα δυνατά του σημεία: «Είναι πολύ καλός στα στημένα και εξαιρετικός στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά για να τους σταματήσουμε, να αμυνθεί καλά όλη η ομάδα για να τους εξουδετερώσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».
Για το γεγονός ότι έχει αρκετά χρόνια μια ομάδα από την Σλοβακία έχει να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη: «Οι αναμνήσεις είναι όμορφες αλλά δεν μπορούμε να ζούμε με το παρελθόν. Το πιο σημαντικό είναι το παρόν και το μέλλον. Το πέτυχα με την Αρτμέντια πριν 16 χρόνια αλλά έχουμε τώρα με την Σλόβαν μια ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Τους ποδοσφαιριστές της Σλόβαν εκπροσώπησε ο Γιούρι Μεντβέντεφ:

«Είχαμε ένα πολύ καλό σερί νικών στους τελευταίους αγώνες και είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι κρίμα που θα γίνει ένας τόσο σημαντικός αγώνας με τόσο λίγο κόσμο. Θα πρέπει όμως να το συνηθίσουμε και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και σε τέτοιες συνθήκες», τόνισε και πρόσθεσε: «Οι τρεις αγώνες με τον ΠΑΟΚ δεν μετράνε. Ανήκουν στο παρελθόν, σημασία έχει το παρόν. Θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να κερδίσουμε το ματς και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν έχει καμία σημασία τι συνέβη τα προηγούμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, μόνο το τώρα μετράει και η νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική. Είχαμε μια καλή προετοιμασία, προερχόμαστε από νίκη και για το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.