Ads Top

Πέλκας: «Αύριο θα τα δώσω όλα, ελπίζω να πάρουμε την νίκη»


Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό(25/11,22.00) για την 5η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Europa League!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε(25/11,22.00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να στοχεύον στο τρίποντο το οποίο θα τους εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στον όμιλο.

Από την άλλη πλευρά στη χώρα μας επιστρέφει ο Δημήτρης Πέλκας για να τεθεί ξανά αντιμέτωπος με τους ερυθρόλευκους αυτή την φορά όμως με την φανέλα της Φενέρ. Ο 28χρονος μέσος μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως θα τα δώσει όλα ώστε η ομάδα του να φύγει με την νίκη από το Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Το πως νιώθει που γυρίζει στην Ελλάδα: «Είναι χαρά μου να γυρίζω στη χώρα μου. Αύριο θα τα δώσω όλα και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη.»

Το πρόβλημα που είχε: «Μετά τον τραυματισμό μου περίμενα τις ευκαιρίες μου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα στην Ελλάδα και μία μεγάλη… μάχη με τον Ολυμπιακό. Είχα δώσει και στην Ελλάδα μεγάλες μάχες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με την παλιά ομάδα μου (ΠΑΟΚ). Εφόσον παίξω αύριο θα δώσω τα πάντα.»

Τη νίκη με Γαλατά: «Ήταν μία καλή και μεγάλη νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας όμως αυτό το ματς με τη Γαλατά και να επικεντρωθούμε με τον Ολυμπιακό. Ένα πολύ σημαντικό ματς. Η Φενέρ θέλει να είναι πρώτη παντού. Αυτό θέλουμε.»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.