Ads Top

Στοίχημα: “Μιλάει” η ποιότητα της Τραμπζονσπόρ


Μετά από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/11) είναι περιορισμένο σε παιχνίδια, τη στιγμή φυσικά που ακολουθούν δυνατά ευρωπαϊκά ματς. Το
Betarades.gr έκανε την έρευνά του και ξεχώρισε παιχνίδι από τη Super Lig Τουρκίας και συγκεκριμένα το Τραμπζονσπόρ - Γκαζιαντέπ. Εσείς μπορείτε να βλέπετε στο Betarades.gr όλες τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων.


Ασταμάτητη η ομάδα της Τραπεζούντας, πήγε στη διακοπή ως το μεγάλο φαβορί για πρωτάθλημα πλέον! Στο τελευταίο παιχνίδι έβγαλε σπουδαίο διπλό στην Πόλη επί της περσινής πρωταθλήτριας Μπεσίκτας (1-2) με γκολ στο 96’ και την άφησε στο -10! Έχει χτίσει μεγάλη διαφορά από τους άλλους μεγάλους της χώρας, η Χατάισπορ την πλησίασε στους τέσσερις πόντους με τη Σαββατιάτικη νίκη της. Παραμένει αήττητη στην Superlig (9-3-0) με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (24 γκολ). 

Επέστρεψε στις νίκες πριν τη διακοπή η Γκαζιαντέπ, φυσικά εντός έδρας. Δεν ήταν πειστική στο 2-0 επί της Κασίμπασα, γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση, σκόραρε δις από στημένες μπάλες και πήγε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη μπροστά στο κοινό της (4-2-0), έχει κατακτήσει τους 14/15 πόντους της στη σεζόν, μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 0-1-5 και 14 γκολ παθητικό! Πιο πρόσφατα έχασε στην Πόλη από τη Γαλατά με 2-0.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.