Ads Top

Οι σκέψεις Φαν’ τ Σχιπ για το Ελλάδα-Ισπανία!


Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με 3-4-1-2 απέναντι στην Ισπανία, στον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με την Ισπανία (21:45) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ, όπως συνηθίζει στην προπόνηση παραμονή αγώνων, δεν έδειξε τα πλάνα του στην προπόνηση της Τετάρτης, που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός πιθανότατα θα παρατάξει την ελληνική ομάδα με τριάδα στην άμυνα, σε μια διάταξη 3-4-1-2.
 
Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, με τις ελλείψεις των Μαυροπάνου και Χατζηδιάκου στην άμυνα να φέρνουν στην τριάδα των μετόπισθεν τον Τζαβέλλα, τον Τσιμίκα και έναν εκ των Γούτα ή Μήτογλου με προβάδισμα στον πρώτο. Γιαννούλης και Ανδρούτσος θα είναι οι ακραίοι μπακ-χαφ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με τους Σιώπη και Μπουχαλάκη στον άξονα. Ο Μάνταλος θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου και τραυματία Μπακασέτα σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο Μασούρας και ο Παυλίδης θα κινούνται στην επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως η ελληνική ομάδα έχει μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση του γκρουπ. Θα χρειαστεί, ωστόσο, δύο νίκες, με Ισπανία και Κόσοβο στο ΟΑΚΑ, αλλά ταυτόχρονα και να μην κερδίσει η Ισπανία τη Σουηδία στον αγώνα της Κυριακής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.