Ads Top

Με Τζολάκη και Σουρλή ο Ολυμπιακός Β'!


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Ολυμπιακού Β' ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β', με τον Κάνιο να έχει στη διάθεσή του και τους Τζολάκη, Σουρλή.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Ολυμπιακός Β’ θα κάνει την παρθενική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σε ένα μεγάλο ντέρμπι… μικρών, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ενα παιχνίδι σχεδόν ιστορικής σημασίας, καθώς ανοίγει την αυλαία της παρουσίας των ομάδων Β’ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας, σε επίπεδο Β’ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά, για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2 (Σάββατο 6/11, 15:00, One Channel). Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή ως πρώτος προπονητής μιας επαγγελματικής ομάδας.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται 20 ποδοσφαιριστές, με τον «Κάνιο» να έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, αλλά και τον Βασίλη Σουρλή, παίκτες που αποτελούν μέλη της πρώτης ομάδας, αλλά ήταν γνωστό ότι θα είχαν συμμετοχές με την K23, εάν δεν υπολογίζονταν από τον Πέδρο Μαρτίνς σε κάποιους αγώνες.

Στην 20μελή αποστολή ο Ιμπαγάσα συμπεριάλαβε και τους Αλγκασίμ Μπα, Γκαλιάνι, Μπαγκαλιάνη και Στουρνάρα, που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι είναι παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Με μεγαλύτερη σε ηλικία όλων των 22χρονο αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Ξενιτίδη!

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε που απαρτίζουν την αποστολή που επέλεξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα: Τζολάκης, Νίκας, Στουρνάρας (τερματοφύλακες), Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόη, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Γκαλιάνι, Κεραμίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’, θα διεξαχθεί στις 15:00, στο γήπεδο της Καλλιθέας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και διαδικτυακά από το ΟΝΕ CHANNEL.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.