Ads Top

Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: «Δεν είναι δολοφόνος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος»!


Ποιος τον ανάγκασε να ομολογήσει;
Μια ανατρεπτική εκδοχή φέρνει η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αναφέροντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.

Η υπόθεση αυτή μπορεί να μετρά από τον περασμένο Μάιο, αλλά ακόμη και σήμερα το κοινό παρακολουθεί με… κομμένη ανάσα τις εξελίξεις, που διαρκώς υπάρχουν. Μετά τις αναφορές για τη στάση της οικογένειας της Καρολάιν έναντι εκείνης του συζυγοκτόνου, ο Μένιος Φουρθιώτης έρχεται μέσα από το έντυπό του να μιλήσει για μια άλλη οπτική γωνία της υπόθεσης.

Αξίζει να διευκρινιστεί, βέβαια, ότι η εφημερίδα, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσω του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης του ομίλου του Μένιου Φουρθιώτη, Γιώργου Σφακιανάκη, απέφυγε να απαντήσει στο αν το θέμα αυτό έχει προκύψει με βάση κάποιες κουβέντες του Αναγνωστόπουλου στο γνωστό εκδότη, ή απλώς αφορούν δικές του αναφορές, τη στιγμή που η εφημερίδα επανακυκλοφορεί.

«Τον εκβιάζουν – Άλλος είναι ο πραγματικός δολοφόνος»

Σε κάθε περίπτωση, αποδίδεται μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, σύμφωνα με την οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναγκάστηκε να ομολογήσει αυτή την πράξη, κάτι που σύμφωνα με τα «Αποκαλυπτικά» στηρίζεται σε ορισμένα στοιχεία.

Η εφημερίδα επισημαίνει, ότι ο πιλότος αναγκάστηκε να καλύψει τον πραγματικό δολοφόνο της Καρολάιν, με τη στάση του να εξηγεί κάτι τέτοιο, αφού ομολόγησε ένα μήνα μετά τον φόνο και όχι κατευθείαν. Παράλληλα, επιχειρείται μια σύνδεση με την αυτοκτονία του εστιάτορα, Σταύρου Δογιάκη, κάτι για το οποίο το Athensmagazine.gr σας είχε μιλήσει τη στιγμή, που συζητείτο ο εν λόγω τραγικός θάνατος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σφακιανάκης σχολίασε στην εκπομπή του Star, ότι είναι παράξενο που δε βρέθηκε DNA στα γάντια, με τα οποία δολοφονήθηκε η Καρολάιν. Φαίνεται, σε κάθε περίπτωση, ότι η υπόθεση αυτή έχει πολλά να μας αποκαλύψει ακόμη, με την εκδοχή του εκβιασμού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναφέρεται μεγαλοφώνως για πρώτη φορά.

Η πλευρά του συζυγοκτόνου, πάντως, δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για το εν λόγω δημοσίευμα, και η στάση της αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εφόσον ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, τοποπθετηθεί για τις αποκαλύψεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.