Ads Top

Χιμένεθ: «Το ΟΑΚΑ αποτελεί πλεονέκτημα για την Ισπανία, αν έπαιζαν στο Καραϊσκάκη θα υπήρχε πίεση»


Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι το ΟΑΚΑ αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:45, Cosmote Sport 1HD, OPEN) την Ισπανία κι αναζητά αποκλειστικά τη νίκη, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση. Εάν το πετύχει τότε θα ανέβει στους 12 βαθμούς με τους Ίβηρες να μένουν στους 13.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος γνωρίζει άριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τους Έλληνες παίκτες κλήθηκε να μιλήσει στην «MARCA» για την εν λόγω αναμέτρηση. Οπως τόνισε στο ισπανικό Μέσο, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ αποτελεί πλεονέκτημα για τους Ισπανούς, καθώς ο κόσμος δεν βρίσκεται κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι πλεονέκτημα για την Ισπανία ότι παίζει στο ΟΑΚΑ, επειδή ο κόσμος είναι λίγο μακριά. Ναι, είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά αν η Ισπανία έπαιζε στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα υπήρχε σίγουρα μεγαλύτερη πίεση. Νομίζω ότι οι παίκτες και οι διαιτητές θα είναι λίγο πιο χαλαροί. Οι Έλληνες φίλαθλοι δημιουργούν... κόλαση, με την καλή έννοια της λέξης. Πριν από χρόνια, όταν κέρδισα το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, είδαμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό συμβαίνει πολύ περιστασιακά. Υπάρχει έντονο πάθος και αντιπαλότητα, αλλά όχι βία», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το ρόστερ της Ελλάδας.

«Η Ελλάδα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Το σύστημα άλλαξε, πολλοί παίκτες παίζουν στα μεγάλα πρωταθλήματα. Προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα, έχουν φρεσκάδα».

Οσον αφορά για τον Λουίς Ενρίκε, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: «Τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι γενναίος, γιατί ψάχνει για κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού. Γενικά η Ισπανία είναι ανώτερη από την Ελλάδα, ειδικά αν εκμεταλλευτεί την ποιότητά της και έχει καλά τελειώματα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.